Лолита и Гришо вече не се крият

29 November 2020
Добромир ДОБРЕВ
Новата тръпка на Гришо е изумителна
Новата тръпка на Гришо е изумителна

Нова среща колкото се може по-скоро, издава се хлътналата по Димитров рускиня

Григор Димитров и Лолита Османова вече не крият връзката си. В последните дни двамата влюбени постоянно публикуват снимки в социалните мрежи от едни и същи места, с което става ясно, че са заедно.
Последният такъв кадър е от Средиземноморието. Българският тенисист и сексапилната рускиня се любуват на пълнолунието над френския град Ница на Лазурния бряг.
"Дубай - Ница? Колкото може по-скоро", написа красавицата в инстаграм, с което издаде, че е хлътната по Гришо и няма търпение да го види. Двамата показаха заедно кадри от Лазурния бряг

Двамата показаха заедно кадри от Лазурния бряг

По-рано миналата седмица Григор показа снимки на измачкани чаршафи и закуска за двама. Това означава, че влюбените прекарват почивните си дни повече от добре. Гришо и Лолита обичат да се разхождат и в планината над Монако, недалеч от техните жилища.
Ясно е, че Димитров не обича да коментира публично любовните си връзки и рядко го е правил, дори когато ходеше с руската тенис звезда Мария Шарапова или певицата Никол Шерцингер. До този момент той и новата му изгора също не са говорили пред медиите за любовта им. Ясно е обаче, че искат да се разбере за тях, след като постоянно разкриват общите места, на които ходят заедно.
Тенис сезонът за тази година приключи и Димитров ще има достатъчно време да се отдаде на романтични ласки. Почти сигурно той ще прекара коледните и новогодишните празници с новата си любов. Интересно е дали той ще я доведе до родното си Хасково, за да я запознае с родителите си. Григор Димитров
Григор Димитров

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/