12 български звезди се съблякоха, за да помогнат на бездомните кучета

25 November 2020
24 часа
Диляна Попова с кутрето Мики
Диляна Попова с кутрето Мики

Калин Врачански, Койна Русева и Азис позираха голи за благотворителен календар кучета

Известни българи съблякоха дрехите си и застанаха голи пред камерата, прегърнали в ръка единствено куче. Те позираха за благотворителния календар BeHuman(e) 2021. Напълно безкористно в инициативата се включват актьорите Калин Врачански, Койна Русева, Иво Аръков, певците Азис, Люси Дяковска, Папи Ханс, Прея, бившият футболист Ваня Джаферович, моделките Диляна Попова, Александра Петканова и Николета Лозанова и ултрамаратонецът Краси Георгиев.

Иво Аръков с кучето Дикси
СНИМКИ: КОСТАДИН КРЪСТЕВ - КОКО
Иво Аръков с кучето Дикси СНИМКИ: КОСТАДИН КРЪСТЕВ - КОКО

Кадрите им са много естетично заснети и умело улавят искрената обич, която изпитват към четириногите си приятели. Те са в черно-бял цвят и са дело на талантливия фотограф Костадин Кръстев - Коко. Голотата на зведите не е самоцелна. С нея изразяват, че под дрехите, грима и етикетите, които им лепват, всички са обикновени хора. А кученцата до тях - Айрън, Амига, Ари, Вито, Дарк, Дикси, Домино, Зара, Мими, Мики, Тара и Чарли, имат и друго общо помежду си освен че станаха звезди. Всички те са намерили своя дом благодарение на фондация “Шаро - подай лапа на изоставените”.

Койна Русева се снима с кучето Амига
Койна Русева се снима с кучето Амига

Тя създава календара заедно с фондация “Сингъл Степ”, която помага на млади хора с различна сексуална ориентация и полова идентичност в България. Всички приходи от календара ще бъдат за благотворителност.

Калин Врачански позира за календара с кучето Чарли
Калин Врачански позира за календара с кучето Чарли

Азис с кучето Мими

Азис с кучето Мими

Люси Дяковска позира с кучето Зара

Люси Дяковска позира с кучето Зара

Коментари

Румяна Митова в 22:56 на 24 Nov 2020
Мога само за поздравя всички, които са се снимали в този изключително естетичен и красив черно-бял календар и са готови да помагат с каквото могат на бездомните душици, които не са имали шанса да усетят човешка обич и топлота. Идеята е изключително добра и би било прекрасно, ако стане годишна инициатива, всяка една стотинка е добре дошла, за да можем да помогнем на онеправданите. Ще подаря на всичките си приятелки по един календар за Коледа.
Христина в 10:59 на 27 Nov 2020
Благодаря!
Доцо Байданов в 20:49 на 27 Nov 2020
А Койка и мъжете в цел ръст ли са голи щото ми се гледа голата и пичка и ненки мъдести грездеи не ща. Койка с бръснато и тесно пиче ли е ненките й стегнати тип лисичи муцунки ли са иска ми се да ги побарам поцелувам помачкам да й лизна и помачкам пишкалото.
Sinan Aslan в 15:27 на 28 Nov 2020
Интересно ми е как се помага когато си гол или гола облечени не се ли помага или тези курви само си правят рекламата. Иначе някой да ги е виждал облечени те или са голи или полуголи все тая....
Julia в 00:45 на 29 Nov 2020
ПСЕВДОзвезди с ПСЕВДОкауза в ПСЕВДОкалендар... безвкусно, жалко и най-вече безсмислено.
joe в 08:05 на 29 Nov 2020
sinan, не знам от къде идва тази злоба . Заради такива като теб не искам да чета коментарите под публикациите. Кажи ти какво си направил за бездомните кучета или хора преди да критикуваш
кучка до кучка голи в 15:57 на 31 Dec 2020
Вие сте пълна пародия, защото нито сте кой знае колко красиви, а и с ум не блестите. Явно като деца сте имали комплкеси и искате всички да ви видят. По света има много красиви и интелигентни хора, които не се наричат ‘звезди’, а блестят, a и вече има интернет и всеки може да покаже кой е всъщност. Обирате милиони от обществото, за да го направите бедно и нещастно и го приковавате да стои вкъщи и да ви се възхищава. Ние искаме да изживеем собствения си живот, а не да следим вашия.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/