Кобрата: Ще изложа Джошуа, той няма моята психика

18 November 2020
24 часа онлайн
Кубрат Пулев за пореден път изрази сериозна увереност преди двубоя си срещу Антъни Джошуа
Кубрат Пулев за пореден път изрази сериозна увереност преди двубоя си срещу Антъни Джошуа

Кубрат Пулев за пореден път изрази сериозна увереност преди двубоя си срещу Антъни Джошуа за четирите шампионски пояса на британеца в тежката категория, предаде dir.bg.

По план двамата трябва да се бият на 12 декември в Лондон, ако пандемията от коронавирус за пореден път не обърка плановете им.

Докато Джошуа е по-умерен в изказванията си преди двубоя и отдава заслуженото на Пулев, то българинът е доста по-смел в думите си.

Пред "Betway Insider" той сподели, че психически е доста по устойчив от Джошуа, като това в крайна сметка ще се окаже решаващо.

Пулев определи двубоя им като партия шах, която обаче ще завърши светкавично в негова полза, а Джошуа ще бъде изложен за втори път пред целия свят.

"Наблюдавах внимателно битките му. Той има добър стил и е отличен боец, но не показва пихическа устойчивост. Да, той има умения, но не показва никаква психическа твърдост. Това е нещо отвътре, или е в кръвта на човек, или не. А той го няма. Смятам, че аз съм с по-твърд характер от неговия. И това е разликата между нас двамата - моята психическа устойчивост ще надделее.

Това ще бъде игра на ума, като майсторска партия шах, с единствената разлика, че краят ще дойде светкавично. Мога да кажа на феновете, че ще разоблича Джошуа и ще докажа, че са идолизирали грешния човек. Ще го изложа пред света за втори път", сподели Кобрата.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.