Най-сексапилният футболист спря да рита, молят го за сперма (Снимки)

16 November 2020
24 часа
Снимки: инстаграм на Рурик Гисласон
Снимки: инстаграм на Рурик Гисласон

Носителят на неофициалния приз за най-сексапилен футболист в света - Рурик Гисласон, реши да прекрати кариерата си. 32-годишният исландски полузащитник за последно бе част от германския втородивизионен "Зандхаузен".

Рурик можеше и да не се окичи със световна популярност, ако не бе участието му на мондиала в Русия преди 2 г. и половина.

В първия мач на "викингите", които 2 г. по-рано на европейското предизвикаха фурор с 1/4-финал, Гисласон влезе като резерва срещу Аржентина, а мачът завърши 1:1.

Сред женската част от футболните фенове по света обаче бе от второстепенно значение. Перфектното тяло на Рурик, съчетано с дълги руси коси и светлосините очи, го изкачиха моменталически на първата позиция при най-харесваните от дамите играчи.

От 40 000 последователи в инстаграм преди мача с Аржентина Гисласон вече имаше близо 800 000 след него.

По-късно исландецът разкри, че към него е имало какви ли не молби и предложения. Сред първите са призиви да изпрати своя сперма на желаещи дами.

Гисласон разполага със своя модна линия, както и с лична марка джин.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.