Григор показа новата си картина у дома в Монако

10 November 2020
24 часа

Григор Димитров показа новата картина у дома си в Монако.

Произведението на изкуството с голо женско тяло се появи в профилите на българската звезда в тениса преди няколко месеца, но сега той се похвали, че му е намерил място.

“Горда съм, че създадох персонализирана картина за професионалния тенисист Григор Димитров. Работихме заедно, за да изберем цветовата гама и обекта, за да съвпаднат с неговия стил и дом”, коментира авторката Самер Джаншан Сатамян.

Тя е от Йордания, но има офис в Дубай, където работи. Известна е като лайфкоуч. Учила е в Американския университет в Бейрут, а после е работила в ООН. След това започва собствен бизнес в областта на дизайна, а произвежда и шоколад. Живяла е в Ливън, Кипър и Швейцария, където изучава местните нрави. Специалистка е като автор на програми за терапия с хипноза и намаляване на стреса. В началото на кариерата си е работила и в УНИЦЕФ.

В новата световна ранглиста Григор отстъпи с едно място и е 19-и, но за пореден сезон ще завърши в топ на 20 на АТП. Миналата седмица бившият №3 в света трябваше да играе на “Мастърс 1000” в Париж и даже бе изтеглен в схемата, но се отказа в последния момент заради контузия на стъпалото. Получи я при опит за приплъзване на корта във Виена в мача с Даниел Евънс (Вбр). Точно в “Щатхале” в австрийската столица от ложата го гледаше новата му приятелка Лолита Османова. Тя също е била тенисистка, но от години има бизнес в Монте Карло и често играе на кортовете, където тренира Григор. Дъщеря е на енергийния богаташ Елдар Османов, който се мести в княжеството заради проблеми с руското правосъдие.

Коментари

Rem в 14:44 на 10 Nov 2020
JENA S GARDI , A OTDOLU E S GAZA NAPRED ! NASHIYAT GRIGORCHO E NA NA PAT DA STANE PEDAL!
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.