Майк Тайсън за малко да заспи на интервю (Видео)

14 October 2020
24 часа онлайн

Боксовата легенда Майк Тайсън едва не заспа по време на интервю онлайн за британския тв канал ITV, но с усилие на волята се удържа да не затвори очи и да полегне, информира „Марка“.

Железния Майк сам призна, че с мъка се удържал, защото интервюто се състояло в 23 ч. „Аз се насилих да остана прав, за да отговоря на въпросите. Но като лъв, веднъж заспал, е много трудно да бъда разбуден“, коментира Тайсън, който поднесе извиненията си за съненото интервю, предава "Дарик Нюз".

Феновете на бокса са сериозно разтревожени за развоя на предстоящия на 28 ноември бенефисен бой между 54-годишния Тайсън и друга легенда на ринга – Рой Джоунс Джуниър.

51-годишният бързак, който има световни титли и 47 нокаута в 75 мача на ринга през знаменитата си кариера в 4 различни категории, допусна, че може да се стигне до смъртен случай на мача. „Проблемът с мен е защо обичам и защо правя това, което правя, защото обичам бокса“, каза Рой Джоунс. „Но ако умра, докато се боксирам, ще умра като щастлив човек!“

Майк Тайсън Кадър: Туитър/Ilies Mkt
Майк Тайсън Кадър: Туитър/Ilies Mkt

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.