Кубрат Пулев: Когато човек е силен, той може да постигне желаното и сам, и с човек до себе си

20 September 2020
24 часа
Кубрат Пулев
Кубрат Пулев

„България трябва да бъде в сърцата на всички българи, в нашите души, в нашата любов, която в последните години, за съжаление, я няма“, заяви боксьорът Кубрат Пулев пред Нова тв. На него му се иска съгражданите ни да са по-обществено отговорни.

„Животът на българина е олицетворение не това, което прави. Ако влезем в дома на някой заможен, на някой политик, всичко ще бъде направено, но ако излезем навън – ще бъде кал“, допълва спортистът. Той иска хората да започнат да мислят повече за обществото, а не да се затваря само в себе си, мислейки как да оставят повече богатства за децата си.

Кубрат Пулев цитира песента „Ако си дал“, подчертавайки, че никъде по света няма такива текстове и те трябва да се помнят. „Независимостта е нещо велико. Радвам се, че нашите предшественици, са успели да я извоюват, за да може до ден днешен да сме свободни“, казва още боксьорът.

„Около 97% мачът с Антъни Джошуа е сигурен за 12 декември. Разбира се, виждате, че пандемията е в световен мащаб, така че е непредвидима. Аз съм в Лондон, тренирам здраво и трябва по някакъв начин да прославим България по света“, казва боксьорът.

„С Андреа категорично се разделихме, но аз смятам, че когато човек е силен, той може да го постигне и сам, и с човек до себе си“, допълва Пулев.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/