Изкуствената коса на Димитър Бербатов порасна

11 August 2020
24 часа
Гъсти кичури стърчат от главата на бившия футболист, а от плешивото теме вече няма и помен СНИМКА: Instagram/berbo9
Гъсти кичури стърчат от главата на бившия футболист, а от плешивото теме вече няма и помен СНИМКА: Instagram/berbo9

Присадената коса на Димитър Бербатов прокара! Нападателят отново вее буйна грива. Звездата се върна към младините с новата си прическа, с която се фука в последно време, пише "България днес". 

Гъсти кичури стърчат от главата на бившия футболист, а от плешивото теме вече няма и помен.

Бербо си присади коса преди няколко години и в момента бере резултатите от интервенцията. Външният вид на бившия футболист в момента по нищо не подсказва, че той е имал проблеми с оплешивяването. Интересното е, че присадената коса не само се е хванала здраво, но е започнала и да расте.

Бербатов се подложи на процедурата през 2015 г., когато оредяващата му коса започна да прави сериозно впечатление. Това си личеше най-вече по време на периода му във френския "Монако", когато нападателят беше останал почти без окосмение на главата. Звездата бързо взе мерки и се допита до най-добрите специалисти. Митко не разкрива къде е направил операцията, но най-вероятно това е станало в Истанбул, който се превърна в световен център за присаждане на коса. Подобна интервенция струва около 20-30 хиляди лева. Във френския "Монако" нападателят беше останал почти без окосмение на главата

Във френския "Монако" нападателят беше останал почти без окосмение на главата

Бербатов показа новата си буйна прическа по време на лятната си ваканция.

Шампионът на Англия с "Манчестър Юнайтед" бе на море заедно с трите си любими жени - Елена и щерките Деа и Елиа. Напоследък половинката на звездата все повече се показва покрай него за разлика от годините му на активен футболист.

Тогава Бербо упорито криеше личния си живот и Елена от медии и фенове, но мирогледът му явно се е променил. Актуалната прическа на звездата напомня ранните му години като футболист. Бербатов вееше буйна грива, докато играеше в ЦСКА и германския "Байер" (Леверкузен). След това в "Тотнъм" нападателят бе зализал назад косата си, а в "Манчестър Юнайтед" вече започна да се остригва късо, явно забелязал проблема с оплешивяването.

Бербатов си присади коса само "отгоре", използвайки собствени косми.

Интервенцията става от задната част на главата. Там косата е най-здрава от генетична гледна точка, смятат специалисти. Оттам се взимат и поставят няколко вида импланти - малки, средни и големи. Присаждането може да стане по два начина - ръчно и чрез специални машини. Но това чрез апарат обаче не е препоръчително при наличие на повече околно окосмяване, какъвто е случаят с Бербатов.

Първи с изкуствена коса във футбола се сдоби бившият президент на БФС Борислав Михайлов през далечната 1993 г. Тогава Боби бе почти напълно плешив, но на световното първенство в САЩ вече гордо вееше перуката и с нея правеше геройства на вратата.

Неговият пример последва и Валентин Михов, който също бе шеф на футболната ни централа. Сега фенове бъзикат Бербо, че вече е готов за шеф на БФС. Бившият голмайстор на Висшата лига все още не е обявил окончателното си решение дали ще се кандидатира за президент на изборите през зимата.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/