Майк Тайсън се завръща на ринга на 12 септември

24 July 2020
24 часа

Майк Тайсън потвърди завръщането си на ринга. Той ще се бие с един от най-добрите в историята Рой Джоунс-младши на 12 септември в Калифорния.

8-рундовият демонстративен двубой ще се предава само по платен канал и социалната мрежа Triller. Двубоят е рекламиран като Frontline Battle или битка на фронта.

54-годишният Тайсън не е излизал на ринга повече от 17 г. Неговият съперник е с 4 години по-млад от него и не се е бил от февруари 2018 г.

Рой Джоунс-младши е един от малкото, който е бил световен шампион в четири категории - средна, суперсредна, лекасвръхтежка и свръхтежка.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/