Рачков показа новата си изгора – плеймейтката Анита Димитрова

24 July 2020
24 часа
Димитър Рачков прегръща рожденичката Кремена Халваджиян, а до него е новата му изгора Анита.
Димитър Рачков прегръща рожденичката Кремена Халваджиян, а до него е новата му изгора Анита.

Мария Игнатова също потвърди връзката си с Ивайло Нойзи Цветков на рождения ден на Кремена Халваджиян

Знойната плеймейтка Анита Димитрова е новата изгора на Димитър Рачков, пише в. “България Днес”.

Актьорът се появи с красавицата на рождения ден на съпругата на Магърдич Халваджиян - Кремена. Комикът дойде под ръка с моделката и с това потвърди слуховете за отношенията между двамата. За връзката им се говори отдавна, но нито Рачков, нито сексапилната блондинка искаше да коментира клюките.

На партито на Халваджиян се потвърди още един упорит слух - новата половинка на Мария Игнатова, която беше дълги години с Рачков, е философът и анализатор Ивайло Нойзи Цветков. Бившата господарка на ефира, която от есента ще измести Венета Райкова като водеща на “Папараци”, също пристигна на купона с новото си гадже. Двете двойки бяха настанени на съседни маси.

Участничката в конкурса “Мис Плеймейт 2017” Анита Димитрова е от Хасково, работи като модел и поддържа перфектната си фигура с бокс. Запознава се с популярния актьор по време на снимките на последния видеоклип на братя Аргирови “Ние”. Видеото бе заснето през октомври миналата година. Според слуховете отношенията им стават сериозни през февруари, когато заживяват под един покрив.

Подобно на бившия си любим и Мария Игнатова вече не крие отношенията си с Цветков. Двамата са заедно от началото на годината, но се познават отдавна. В Нойзи водещата харесала най-вече това, че е с остър ум и я кара да се чувства необикновена.

Мария има син от бившия си съпруг Петко Димитров. Цветков има дъщеря Анна. Близки до двойката разказват, че те се разбират чудесно и се носят на крилете на любовта.

Бурната почти 10-годишна връзка на Игнатова и Рачков беше на приливи и отливи. Двамата няколко пъти се събираха и разделяха. Неведнъж те са споменавали, че постоянният медиен интерес влияе негативно на връзката им и често е причина за напрежение между тях. През лятото на 2017 г. със съобщение до медиите Рачков обяви, че с Мария вече не са двойка. След това двамата си дадоха още един шанс, но безуспешен. Окончателно сложиха край на съжителството през 2018 година.

Мария Игнатова е с Ивайло Нойзи Цветков на купона.
Мария Игнатова е с Ивайло Нойзи Цветков на купона.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/