Антъни вече е чист от коронавирус, изолира се предпазно

22 July 2020
Константин Ботушаров
Антъни Иванов
Антъни Иванов

Най-добрият български плувец Антъни Иванов вече е чист от коронавирус.

В началото на месеца стана ясно, че студентът в американския университет “Вирджиния Тех” е пипнал заразата. Скоро след това той обяви в социална мрежа, че един ден е имал температура и след това ситуацията се е нормализирала. Проблеми с дишането при Антъни нямаше.

Плувецът от Велико Търново все пак реши да постъпи в болница, за да бъде проверен детайлно от специалисти предвид на това, че е спортист. Още тогава той обяви, че всичко е окей.

“Дадох отрицателен тест за коронавирус”, каза Антъни. В момента той се е изолирал предпазно, преди да се върне към тренировки. Иванов още очаква какво ще се случи в САЩ с пандемията, за да знае дали ще пътува в края на август натам.

Ако има възможност да се тренира, ще замине. При друг вариант той ще продължи с образованието онлайн, а ще води подготовка у нас.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/