Роби Уилямс се връща в Take That за концерт

19 May 2020
24 часа
Роби Уилямс пее на концерт миналата година,
СНИМКА: РОЙТЕРС
Роби Уилямс пее на концерт миналата година, СНИМКА: РОЙТЕРС

Роби Уилямс ще се присъедини към бившите си колеги от групата Take That за един общ концерт.

Заедно с Гари Барлоу, Марк Оуен и Хауърд Доналд ще изпълнят някои от най-големите си хитове, но не на живо, а всеки ще пее от дома си.

Концертът им ще е с благотворителна цел - ще събира средства за хората, които помагат по концерти и в момента, като много други в развлекателната индустрия, са спрели работа заради пандемията с коронавируса.

Благотворителният концерт ще е на 29 май и ще се излъчва онлайн.
"Винаги е хубаво, когато се съберем пак с Рони и наистина се вълнуваме да сме част от такова уникално шоу, на което всеки може да се наслади от дома си", обясниха музикантите в свое изявление. "Нямам търпение да пея отново с момчетата - това винаги е удоволствие", допълва Роби Уилямс.

Той напусна Take That през 1995 г., за да развива соловата си кариера. Но през 2010 г. пусна общ албум с колегите - Progress. За да заснемат клип на една от песните в него - Kidz, през февруари 2011 г. и петимата оригинални членове на групата пристигнаха в София, където ги посрещна само екип на "24 часа".

Гари Барлоу и Роби Уилямс излизат през випа на летище София през февруари 2011 г.
СНИМКА: 24 ЧАСА
Гари Барлоу и Роби Уилямс излизат през випа на летище София през февруари 2011 г. СНИМКА: 24 ЧАСА

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.