Силиконова любов

01 August 2020
Митьо Маринов

Първият публичен дом с кукли у нас просъществува 6 месеца, но по света жриците на любовта вече протестират срещу неодушевената конкуренция

Апартамент от две спални и една чакалня, в която посреща хостеса. Стените са в агресивно червено, в същия цвят е и LED осветлението, а във всяка от двете спални лежи полугола, надарена жена, която обаче не говори и дори не диша. Така изглежда първият клуб за удоволствия с кукли в България. Това странно място просъществува 6 месеца.

„Развиваше се с бързи темпове като един доста иновативен и легален бизнес“, казва съдържателят на мястото Николай Николов.

Идеята му идва след като вижда процъфтяващата индустрия в естонската столица Талин. Клиенти и в България не липсват. За тези шест месеца работа има около 150 посетители. От тях 35% са постоянни клиенти, като са се връщали по два или три пъти, а има и такива, които са се възползвали от ласките на секс куклите по десетина пъти. Въпреки че в момента не работи, продължават да се обаждат клиенти за запазване на часове.

Кои обаче са силиконовите труженички, които лежат безмълвно в спалните? Техните имена са Ема и Джазма. Компанията им за час с едната струва 100 лв., а могат да се наемат и заедно с отстъпка. И двете са с огромни бюстове, облечени са еротично и дори носят грим.

Ема е русокоса с бяла кожа и светли очи, а Джазма е с черна коса, тъмни очи и тъмна кожа. Едно от малкото неща, които ги различават от истински женски същества, е, че никога няма да проговорят, а на тила си имат букса. През нея с мъжки жак им се подава ток, така се затоплят и добиват телесна температура.

Въпреки екзотичните си черти

Джазма е европейка, закупена е

от Европа, а Ема е внос от Китай.

„На допир усещането е като най-мека човешка кожа“, казва Николай Николов за своите бивши работнички. Направени са от термопластичен еластомер със специален молекулен състав. Това е тип гума, която е рециклируема 100%. Еластомерът намира приложение също в автомобилни части и изделя от бита. 

В основата си куклите имат метален скелет, а ръцете и краката им са напълно подвижни. Могат да стоят във всякакви пози, но не се движат сами. Дори и ръцете им могат да се свият в юмрук, а теглото им е около 30 кг. След всяко посещение на клиент следва 15-минутна процедура по тяхното почистване и дезинфекция. Използва се специален химикал, с който се почистват секс играчки от този тип, а отделно се третират и с кислородна вода. „Правят се промивки“, уточнява Николов.

Посетителите на първия бардак със секс кукли у нас са били само мъже, като клиенти са били и една двойка. „Идвали са хора от други градове, специално за да опитат. Най-редовният ни клиент работеше в строителството, окабеляваше нови сгради. Вземаше си надника и идваше да си го похарчи при нас, но са ни посещавали всякави хора – и бедни и богати“, разказва Николай Николов.

Причините тези „фейк“ проститутки да са предпочитани пред истинските е, че не отказват нито една сексуална фантазия. Другият плюс е за агресивните любовници, които така не причиняват болка на жена, а на неодушевен предмет. Притеснителните мъже пък, за които комуникацията с другия пол е трудна, могат свободно да добият увереност пред куклите.

„Това е една доста по-висша и по-пълноценна форма на самозадоволяването. Чисто физически е много по-хубаво от жената“, дава определение на секса с кукла Николай Николов. Той смята, че този тип сексуални удоволствия ще стават все по-популярни в бъдеще с развитието на изкуствения интелект.

„Изкуствената вагина ще става

все по-пълноценна, но тази кукла

не може да замени жената.

Тя няма как да бъде майка и половинка в живота“, казва с лека тъга в гласа съдържателят.

Във всеки по-голям европейски град има такъв тип бардаци, като най-разпространени са в Барселона. Там на желаещите да правят любов с кукли им се налага да запазват предварително ден-два по-рано час. Дори нещо повече. „Фейк“ жените започват да пречат на истинските проститутки.

В края на 2017 г. испанските жрици на любовта излизат на протест с искане правителството да ограничи силиконовата им неговореща конкуренция. Синдикатът на проститутките в Барселона е на мнение, че куклите им вземат от хляба, като предлагат по-лоша услуга и то на много по-ниска цена, която подбива бизнеса им. Протестите принудиха някои от собствениците на бардаци с кукли да се преместят във Великобритания.

През следващата година на Острова нашумя новината за майка на 4 деца, която се оказа съдържателка на един от най-големите бардаци за секс кукли. 35-годишната Джейд Станли от Бромсгроув предлага своите 6 силиконови жени и един силиконов мъж на цена от 345 паунда за седмица. Тя изпраща своите „работници“ в кашон с куриер до посочения от клиента адрес. Най-нашумели обаче са сексуалните удоволствия със силиконовите жени в Китай и Япония. Там най-често те се използват от мъже, които са по работа надалеч от съпругите си. Така избягват изневерите.

А възможно ли е сексуалният

контакт с кукла да прерасне

в нещо повече? Отговорът е да. 

Именно в Япония 64-годишният Сенджи Накаджима живее със своята силиконова любов. След като мъжът се почувствал самотно, решил да си купи куклата Саори. Отначало я използвал само да задоволи сексуалната си потребност, но бавно отношенията прераснали във връзка. Накаджима всеки ден преоблича своята любима, къпе я и я извежда на разходка в инвалидна количка. Сенджи Накаджима и неговата любима Саори

Сенджи Накаджима и неговата любима Саори

Най-лесният начин да се закупят секс кукли е от интернет. Продават се дори в най-популярните сайтове за търговия като Ebay и Ali Baba. Има кукли, които се продават втора употреба, а най-ниските цени за тях са около 500 долара. „Най-скъпият вариант на секс кукла е 3000 евро. Вече има и секс роботи, които говорят и дори отказват секс, но там цените са много високи“, казва Николай Николов.

Поръчковото произодство на този тип „фейк“ любовници процъфтява най-силно в САЩ. Там има фирми, които произвеждат мъжки и женски секс кукли, а цените им достигат до 25 хил. долара. Те са с много реалистичен вид и дори имат окосмение. В описанието на куклите е включен и фак­тът, че те са много подходящи за хора с увреждания, които желаят да имат интимен контакт.

„Никога не сме продавали силиконови кукли. Те могат да се намерят само онлайн. Просто са много скъпи“, казва Стефан, който е продавач в най-големия сексшоп в столичния Студенстки град. Веднага предлага алтернатива – малко силиконово дупе, което има функцията да вибрира. Други евтини възможности за „фейк“ любов за българина са познатите надуваеми кукли за 50 лв. „Купуват се. Всякакви хора си ги вземат“, казва Стефан и добавя: „Всичко е до нагласата. Някои хора се притесняват, на тях няма да им хареса. Тези обаче, които са готови да експериментират, ще останат доволни.“ 

Откриването на все повече бардаци със силиконови кукли навсякъде по света показва, че се задава тенденция в секса. Инженери разработват андроиди, които се държат като истински мъже и жени. Имат сензори за удоволствие и могат да водят кратки диалози. Може би е въпрос на време да се създават семейства между хора и роботи. Кадри от китайска фабрика за секс роботи

Кадри от китайска фабрика за секс роботи

„Всички сме гледали научнофантастични филми. Рано или късно „Аз роботът“ ще стане реалност. Може би няма да се случи при нас, не и при децата или внуците ни. Може би ще се случи при правнуците ни, но тези кукли, смесени с изкуствения интелект, ще станат част от всекидневието ни“, казва съдържателят на първия публичен дом за „фейк“ проститутки у нас. 

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/