Пакет целофан - нови бански за мъжете

01 July 2019
MenTrend.bg онлайн

Пакет целофан. Така накратко може да се опише новата плажна мода за мъже. Тези, които стриктно се придържат към тенденциите, вече могат да си купят напълно прозрачни пластмасови шорти, под които всъщност се виждат банските, които в случая играят семплата роля на цветен бандаж. Шортите, които оставят съвсем малка част от мъжкото тяло на въображението, се радват на стабилен интерес сред женската аудитория. Отзивите на самите мъже в мрежата обаче не изглеждат особено насърчаващи за новия продукт. Повечето потребители се кълнат, че биха сложили целофанения пакет, само ако са изгубили бас. При всички положения новите мъжки бански се смятат за атрактивни, а добрата новина е, че не са много скъпи. Препоръчителната им цена е под 30 долара. Но, внимание, артикулът е предназначен единствено за плажни занимания, водни пързалки и басейни. Това означава, че не е подходящо да се разхождате вечер, дори по главната на Обзор, смятайки, че сте си сложили къси панталонки.  

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/