Киану Рийвс разкри кой супергерой на "Марвел" иска да бъде

21 June 2024
MenTrend.bg
Киану Рийвс КАДЪР: Инстаграм/keanu.charles.reeves
Киану Рийвс КАДЪР: Инстаграм/keanu.charles.reeves

Канадският актьор не съжалява, че е отказал някоя роля в дългата си кариера, но има едно неизпълнено желание, свързано с един много известен фантастичен персонаж

Киану Рийвс е един от най-популярните актьори, а кариерата му е толкова дълга, колкото на малцина други. Затова е логично името му да се споменава често, особено когато големите продуцентски компании като "Марвел" се готвят да направят новият си филм. Всеки би искал да има звезда като Киану Рийвс в проекта си, особено когато самият той не се колебае да изразява желание да се превъплъщава в различни персонажи.

През октомври 2022 г. научихме кой е героят от комиксите на "Марвел", който Киану би искал да изиграе. Това е Призрачен ездач, но сега, благодарение на неотдавнашен Ask Me Anything (AMA) в Reddit, се оказва, че в списъка има още един. Не друг, а Върколакът - един от най-популярните супергерои, които познаваме е ролята, която се харесва на Рийвс.

След като отхвърли персонажа на злодея Йон-Рог от филма "Капитан Марвел" (която в крайна сметка отиде при Джуд Лоу), изглежда, че Рийвс държи на по-голяма част, която наистина може да бъде вдъхновен да изиграе. Нещо повече, предполага се, че канадеца има силни отношения с Кевин Фейдж, президентът на Marvel Studios, които изглежда са също толкова заинтересовани да го привлекат в определен момент.

Ако не да играе Върколака, то да се надяваме на герой или злодей със също толкова разпознаваемо име и същата дълбочина, която принадлежи на много от най-големите роли на Рийвс като Нео или Джон Уик.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/