Гандалф готов да се завърне в новия филм от поредицата „Властелинът на пръстените“

10 June 2024
MenTrend.bg онлайн
Иън Маккелън СНИМКА: Уикипедия/Gage Skidmore
Иън Маккелън СНИМКА: Уикипедия/Gage Skidmore

Сър Иън Маккелън загатна в интервю за вестник „Таймс", че би участвал в новия филм от поредицата „Властелинът на пръстените, но само при едно условие, съобщи вестник „Индипендънт".

„Ще участвам, ако съм жив", пошегува се мрачно 85-годишният британски актьор.

Маккелън, който изигра магьосника Гандалф в хитовите екранизации на Питър Джаксън по романите на Дж. Р. Р. Толкин, обсъди в ново интервю слуховете, че може да участва в предстоящия филм, посветен на създанието Ам-гъл.

След като миналия месец „Уорнър Брос" обяви новия филм „Властелинът на пръстените: Ловът на Ам-гъл", феновете предположиха, че Гандалф може да се появи и Маккелън потвърди, че има „раздвижване в Толкиновата земя".

В интервю вестник „Таймс" Маккелън каза, че е чул, че Гандалф ще участва във филма, но коментира - „Засега няма сценарий, няма предложение, няма план."

Въпреки това актьорът каза, че би се съгласил да участва във филма при условие, че е жив.

Маккелън размишлява за възрастта си по време на интервюто, като разкри, че сега често се чуди дали проектите, които приема, ще бъдат последната му работа.

„Ако искаш да разбереш, че си смъртен, просто трябва да погледнеш адресната си книга. Когато се появи сценарий или намек за предложение, си мислиш, че това може да е последната ти работа. И си казваш не, няма да го направя."

„Властелинът на пръстените: Ловът на Ам-гъл" е първият от няколкото планирани нови франчайза „Властелинът на пръстените", които ще бъдат пуснати от „Уорнър Брос" през следващото десетилетие.

Анди Съркис отново ще изиграе ролята на култовия герой Ам-гъл и ще режисира филма. „ Дойде време отново да се впуснем в непознатото с моите скъпи приятели, необикновените и несравними пазители на Средната земя Питър, Фран и Филипа. С Майк и Пам, както и с екипа на „Уорнър Брос" и нашето филмово семейство в Нова Зеландия. Всичко това е твърде вкусно", каза той за новината за новите филми, пише БТА.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/