Григор Димитров подари бижута на майка си и баща си

06 May 2024
24 часа
Григор Димитров
Григор Димитров

Григор Димитров не пропуска възможността да сподели, че родителите му имат най-важна роля в неговия живот. Тези дни най-добрият български тенисист в историята отново направи жест към майка си и баща си.

Григор им подари бижута, като и на двете от задната страна са изписани имената Мария и Димитър. Поръчката изпълниха от Millie and Noah, а за себе си бившият №3 в света избра гравюра на своята зодия - Телец (на 16 май става на 33). 

На Димитров му предстои участие на турнира "Мастърс 1000" в Рим, на който заради контузии няма да играят местната звезда и шампион от откритото на Австралия Яник Синер и Карлос Алкарас. 

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/