60-годишна от Буенос Айрес ще се бори за титлата "Мис Вселена" (Видео, снимки)

05 May 2024
24 часа
60-годишната Алехандра Родригес от Буенос Айрес ще се бори за титлата Мис Вселена  Снимка: Twitter/@creepydotorg
60-годишната Алехандра Родригес от Буенос Айрес ще се бори за титлата Мис Вселена Снимка: Twitter/@creepydotorg

60-годишна аржентинка разби представите в конкурсите за красота. Тя ще се бори за титлата "Мис Вселена".

Алехандра Родригес, която е адвокат и журналист, спечели конкурса "Мис Вселена" в Буенос Айрес тази седмица, като стана първата 60-годишна участничка, грабнала титлата. Тя победи 34 други красавици, които бяха на възраст от 18 до 73 години.

Сега тя ще се бори за "Мис Вселена" в страната на 25 май и при успех може да продължи да се състезава за световната титла през септември.

"Развълнувана съм, че насърчавам нов начин на мислене в конкурсите за красота. Намираме се в нов етап, в който жените вече не се ценят само заради външната си красота", заяви Родригес пред медиите след победата си. "Аз съм първата от това поколение".

През септември 2023 г. конкурсът "Мис Вселена" обяви, че вече няма да има възрастови ограничения за участничките. От тази година всяка жена над 18-годишна възраст има право да участва в него. Преди това в конкурса можеха да участват само жени на възраст от 18 до 28 години.

"Мисля, че съдиите видяха моята увереност и страстта ми да представя жените от моето поколение", казва Родригес. "Решена съм да се боря за короната на Мис Вселена Аржентина 2024", заяви тя, цитирана от People.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/