Григор Димитров: Обичам да съм сам в пустинята

02 May 2024
24 часа
Григор Димитров с фланелка на тенис клуб "Хасково" на фона на пристанището в Монте Карло. Звездата ни иска да напомни откъде е тръгнал.
Григор Димитров с фланелка на тенис клуб "Хасково" на фона на пристанището в Монте Карло. Звездата ни иска да напомни откъде е тръгнал.

Григор Димитров говори за родителите си и за себе си в интервю, което даде по време на престоя си в Мадрид.

“Майка ми (Мария) знае как да предразполага към себе си всякакви хора - без значение откъде са. Често с нея си говорим за това. Тя винаги ми казва, че основната ѝ цел е да мотивира децата.

Опитва да влезе в техния свят и понякога говори повече, но просто иска да те накара да излезеш от зоната си на комфорт и без задръжки да изразиш себе си. Тя винаги иска да разбере човек какъв е отвътре. Това е едно от най-важните неща, на които ме е научила.

Баща ми (Димитър) е напълно различен и това е много странно. Но аз получих най-доброто и от двамата. Мога да се чувствам нормално, когато съм с много хора наоколо - играчи, официални лица и всякакви други.

Но също така и да съм в свой свят и да се наслаждавам на моментите, когато се разхождам сам в пустинята. Чувствам се добре и в двете ситуации”, казва Димитров.

Той разкри, че харесва Lacoste, чието рекламно лице е, защото марката е част от историята на тениса и съчетава духа на този спорт, страст и успехи.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/