Как българинът живя щастливо от 17 юни до 17 юли преди 30 г.

01 May 2024
24 часа

Историята на националите от САЩ '94 и още специални страници за успелите в новото луксозно издание на “Мъжете - Главна роля”

Българинът е бил истински щастлив за 30 дни преди 30 години - от 17 юни до 17 юли 1994 г. Въпреки че тогава 740 хил. души са били безработни, промишлената продукция се е сринала с близо 50% в сравнение с 5 г. по-рано, селскостопанската - с 30%, а обемът на строителството - с повече от 70%. Парите са се обезценили, всичко е поскъпнало, хората губят спестяванията си, а бизнесът е доминиран от мутри и финансови пирамиди.

Въпреки всичко това обаче в тия 30 дни българинът е истински щастлив. Без разлика от пол, религия, социален статус, полова ориентация... Точно както го пише в конституцията. Причината са успехите на българския национален отбор на световното по футбол в САЩ. Това е времето, когато да си българин, предизвиква огромно уважение и възхищение по целия свят.

Този феномен и съпътстващите го събития е описан най-подробно в специалните страници на списание TREND “Мъжете - Главна роля”, което от днес е на пазара в цялата страна.

Стана традиция всяка година в луксозна книжка да бъдат представяни историите на едни от най-успелите и интересни български мъже. Това е третото издание от поредицата, която носи престижната марка за достоверност и качество на “24 часа”.

Селекцията от успели български мъже този път наистина е впечатляваща. Архитекти, адвокати, лекари, банкери, както и топмениджърите в бизнеса отговарят на въпроси за своя път към успеха, за личната си дефиниция що е то да си успял и щастлив, за визията си какво ще е утре и как да бъде по-добре. Известни предприемачи споделят своето виждане за бизнеса и трендовете в своята област. Включително и човекът, който ритуално изяде прогнозата си, че “Интернет ще преживее катастрофален колапс”, но свърза света. Актьорът Владимир Карамазов също разказва какво го държи толкова години в самото око на успеха.

Кои са следващите “големи” в Холивуд? Разказваме и тази история с много любопитни подробности около кариерата и личния живот на онези момчета, за които червените килими и тежките статуетки тепърва ще говорят.

“Мъжете - Главна роля” събира между кориците си интересни теми като бъдещето на света в контекста на изкуствения интелект и защо в кухнята, смятана за женско място, звездите са мъже. 

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/