Луиза Григорова-Макариев: Благодарна съм, че срещнах Мартин. Когато извоюваш една любов, тя става твоя

27 April 2024
Мила Иванова

Тя (все още) изглежда като малко момиченце, но когато я слушаш, момиченцето Луиза отстъпва микрофона на жената с опит, на жената, осъзнала пътя и своята цялост, на жената-майка, на жената с бъдеще на голяма звезда.

Луиза Григорова гостува на подкаста ни "Нещо ново с Мила", за да сподели как стигна до ролята на театрален продуцент и как с нейния съпруг, режисьора Мартин Макариев, поделят и дома, и снимачната площадка. Преди броени месеци излезе театралната постановка "Отблизо", текст, който придоби култов смисъл покрай едноименния филм с Джулия Робъртс и Джъд Лоу. Луиза е продуцент на спектакъла и влиза в ролята на фотографката Анна, а за смелостта да скочи толкова нависоко с този спактакъл ще чуете най-откровено в днешния епизод.

Ако утре, 27 април, сте в София, може да гледате Луиза, Башар Рахал, Александър Сано и Любомира Башева в "Отблизо". Мястото е Theatro отсам канала.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/