Чалгата събрала Зомбори и Весела

20 February 2024
БД Онлайн
Бабинова и Зомбори са щастливи и на сцената, и извън нея
Снимка: Архив
Бабинова и Зомбори са щастливи и на сцената, и извън нея Снимка: Архив

С половинката си Весела Бабинова се събрал на чалга актьорът Владимир Зомбори. Двамата се познават от години преди да станат двойка.

Работят заедно в театъра, но магията помежду им се случва, когато започват репетиции на спектакъла "Попфолк хроники: Бели птици и куршуми".

"Винаги сме били много близки приятели, споделяли сме си много, виждали сме се и извън сцената. Но при попфолка нещо се случи", разказва Весела.

Двамата усещат по-различни чувства един към друг на сцената и именно там ги изживяват за първи път. След това ги пренасят и в реалния живот. Преди да станат двойка, имат 10-годишно близко приятелство. Днес се радват и на дъщеричка, която ще стане на 4 години през септември.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/