Вижте целувката, която надъха Насар за златен медал (ВИДЕО)

20 February 2024
Добромир ДОБРЕВ
Карлос Насар и Магдалина Миневска
Карлос Насар и Магдалина Миневска

Нежна целувка от гаджето надъхва за титла звездата в щангите Карлос Насар. Българинът отвя конкуренцията и спечели безапелационно титлата на европейското първенство в София в категория до 89 кг. Непосредствено преди състезанието в събота неговата приятелка Магдалина Миневска допълнително го вдъхнови за златото. "Успех, любов", написа гимнастичката от ансамбъла по художествена гимнастика под кадри, на които целува страстно Насар. След титлата Карлос се поклони пред публиката, която напълни голяма част от трибуните на зала "Арена София". 

Само преди дни Карлос Насар разкри откъде черпи своето вдъхновение. Пред bTV тежкоатлетът сподели за първи път публично за любовта си с гимнастичката от националния ансамбъл - Магдалина Миневска. Запознанството на двамата е непосредствено преди световното по вдигане на тежести в Богота през декември 2022 г. 

"Запознахме се преди около година на лагер на Белмекен. Аз предприех запознанството. Не се влюбвам само в лицето й, а в душата. Смятам, че тя е и красива, и с красива душа", признава световният рекордьор. Гимнастичката е пленила сърцето на щангиста и с характер.

"Излъчва нежност и чистота, които трябва да има една жена. Невинността в погледа й..., което за мен е важно в едно момиче", откроява като положителни черти Карлос Насар. Суперталантът в кат. до 89 кг е категоричен, че след запознанството с Магдалина, е започнал доста повече да се интересува от художествената гимнастика. 

"Старая се, това все пак е също много труден спорт. Определено може би никога няма да стана съдия по художествена гимнастика, но ми харесва самият спорт", коментира Насар.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/