Мозъкът е най-големият сексуален орган

16 February 2024
Mila.bg

Всеки втори мъж признава, че поне веднъж на ден мисли за секс, а от жените - едва всяка пета. Защо се получава така?

Сексуалната потребност на първо място е реакция на възбуждащи мисли.
Тялото реагира на нашите фантазии със стягане на мускулите, отделяне на хормони, ускорено сърцебиене и т. н. Спокойно се отдайте на своите фантазии. Те са най-добрата прелюдия към любовната игра. Използвайте фантазиите си, за да си създадете настроение и мислете за всичко, което ви доставя удоволствие. Спокойно си представяйте, че сте в леглото с Брадли Купър или Брад Пит. Ако ви доставя удоволствие, не се срамувайте пред самите себе си, че мечтаете да сте с няколко мъже едновременно или че правите секс с непознат в асансьора.

Разделителната линия в леглото

не е между мъж и жена, нито между силен и слаб, а между човекът с фантазия и другият, който само действа.

Глезете себе си, когато можете. Много двойки са установили, че да говорят за фантазиите си е добър начин да разберат какво харесва на партньора. Разкажете на любимия си своите сексуални фантазии, защото доверието е необходимо, за да достигнете до наистина интимните кътчета на душата. Особено важна е това в началото на нова връзка. Едва когато човек е готов в действителност да се отвори към другия, да сподели какво изпитва, от какво се страхува, за какво мечтае и на какво се надява, тогава възниква истинското доверие. И колкото повече се доверявате, толкова по-открити сте и в миговете на екстаз. Защото доверието убива срама и стеснителността. Във фантазията сексът може да е толкова див или нежен, толкова бавен или агресивен, колкото ние искаме.
Искрените разговори стимулират. И обратното: когато душата е гладна, тогава и тялото не може да се насити. Само разговорите и съвместните мисли създават истинска близост. Настоявайте за тези разговори. Научете се да разговаряте. Отделете време за вас двамата. 90 минути, през които никой да не ви безпокои. Редувайте се всеки да говори за себе си и при това бъдете честни. Оставяйте другия да се изкаже. Слушайте какво казва. Бъдете чувствителни и внимателни, когато той споделя нещо за себе си - с думи или по друг начин.

В любовта срамът умира

Често обаче не ни се отдава да сме отпуснати и сигурни в секса. Всяка част на тялото е скъпоценна и "добрите момичета" не трябва да изпитват срам. Много хора не си позволяват да стенат високо или да използват вулгарен език, въпреки че и двете неща биха ги възбудили.

"Шишенцето парфюм" наричат французите с любов интимните части на жената.
Жените, които се срамуват от отпуснатия си бюст или целулит и настояват да се любят на тъмно, сами ограбват собственото си удоволствие. Много от нас са свикнали да виждат себе си през очите на суперкритичните си майки. Опитайте да се видите през очите на приятелка, която ви обича. Застанете някой път съвсем гола пред голямо огледало. И съвсем трезво вижте това, което е хубаво у вас. Опитайте се да приемете всяка част от тялото си. Тя е част от вас и ви принадлежи. И за това е толкова достойна за любов, колкото и самата вие.

И накрая, ако знаете всичко това, а любимият не идва или се колебае, дали да прекара отпуската си с вас - направете малки романтични жестове, които сигнализират любов и внимание. Позвънете му и просто му кажете: "Обичам те". Пъхнете в джоба на сакото му малко любовно писмо или му оставете малък подарък, от който той да разбере колко сте му близка. Обещайте му истински вечери за двама, в които той да разбере, че не света няма други, че той е единствен.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/