Ваня Цветкова за Иван Иванов: Беше най-красивият мъж, имаше експлозивна психическа сила

12 February 2024
24 часа
Иван Иванов и Ваня Цветкова
Иван Иванов и Ваня Цветкова

„Иван Иванов беше най-красивият мъж, когото съм виждала. Актьор, който получаваше такава експлозивна психическа сила и способност да я извика, когато пожелае. Това не може да се придобие, това е дар от Бога. Иван беше изключително умен, имаше фотографска памет. Помнеше си материалите от кандидат-студентската скамейка." Това разказа актрисата Ваня Цветкова от Съединените щати, след като миналата седмица си отиде едно от големите имена, една от големите личности в българското кино Иван Иванов.

Сред най-въздействащите му филмови роли са тези във филмите „Всичко е любов", „Комбина", „Лавина", „Нощем с белите коне", „Борис Първи".

„Не унивай, моето момиче. Нямам глас да ти кажа. Пиша", написал последно Иван Иванов до колегата си Ваня Цветкова.

Иван беше този рицар, който обожаваше жените, каза тя. „Всяка жена е красива по свой си начин. Той боготвореше само една жена – съпругата си Петя, неговата спътница", обясни тя пред NOVA джентълменското отношение на брилянтия български актьор.

Ваня Цветкова 
КАДЪР: NOVA
Ваня Цветкова КАДЪР: NOVA

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/