Ненчо Балабанов: Изкарвам пари, за да купувам памперси

11 February 2024
БД Онлайн

 "Щастлив съм, че работата ми позволява да изкарвам пари за семейството си и да сменям памперси. За жалост има много бащи, които нямат възможност да проследят процеса на израстване на децата си. Благодарен съм, че не съм от тях". Това разказа Ненчо Балабанов в предаването "Събуди се" по Нова тв.

Актьорът преди три месеца стана баща на момиченце, което кръсти Алина.

"С жена ми избрахме името Алина, след като направихме списък със 7-8 имена. Алина звънна с целия този заряд, който си представяхме, че ще има момиченцето когато се роди", каза Балабанов.

Освен малката Алина Ненчо има и голям син, който наскоро навърши пълнолетие.

"Синът ми стана на 18 години. Той е изключително възпитано добро и работливо момче. Радостен съм, че с майка му успяхме да му предадем толкова много знания и да то възпитаме достоен мъж. Гордея се с и с първата му самостоятелна изложба и, че работи това, което обича", сподели актьорът.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/