Няколко нелесни истини за секса

05 February 2024
София Вътова

Никой не обича да бъде брутално честен - било то с някой друг или със себе си. Но има някои истини, които хората трябва да чуят, за да помогнат за по-добрия и безопасен сексуален живот, тъй като що се отнася до секса, има много неизвестни.

1. Не губете времето си с някого, който не иска да ви задоволи. Накратко, никой не харесва, няма нужда, не иска или заслужава егоистичен човек.

2. Не преминавайте от анален към друг тип секс. Анусът е място за размножаване на болести, така че преди да преминете към друго отверстие, се уверете, че сте се хигиенизирали.

3. Преди първия път с нов партньор направете си тест за венерически болести. Поискайте същото и от него. Невинаги може да се доверите на човека, с когото спите - кой знае колко и какви партньори е имало преди вас.

4. Ако си падате по садо-мазото, имайте дума, която ще спре другия, когато стане твърде напечено.

5. Питайте партньора си за неговите интереси и желания.

6. Твърде дългите пениси невинаги вършат работа. По-важното е един пенис да е дебел, за да не се чудите дали правите секс с маркуч или мъж.

7. Водата прави обратното на смазването - изсушава вагиналната среда. Затова използвайте лубриканти, ако се налага да правите секс под душа или във вода.

8. Ако не искате да направите нещо в кревата, не го правете.

9. Може да се заразите с венерическа болест от орален секс.

10. Избягвайте спермата да попада в очите. Паренето не е никак приятно.

11. Няма нужда от секс на плажа. Пясъкът влиза навсякъде, сърби, изгаря и не искате песъчинки в гениталиите си.

12. Вагината ви не изглежда и не мирише странно. Всички вагини са различни, точно както са пенисите. Не се срамувайте от нея.

13. Инвестирайте в сексиграчки.

14. Ако не ви е удобно, без да използвате защита, не правете секс на всяка цена. Всяка година 1 на всеки 5 жени забременява заради т-нар. прекъснат полов акт.

15. Дългите пениси могат да причиняват повече болка, отколкото удоволствие. Те блъскат шийката на матката и това причинява непоносима болка.

16. Ученето от порно невинаги помага. Понякога е най-добре да оставите тези неща на професионалистите - също така не забравяйте, че това, което правят, не е това, което вашият партньор може да иска.

17. Никога не бъркайте в отверстията на партньора си с неизрязани и наръбени нокти – това може да причини нежелано кървене.

18. Сексът в гореща вана не е най-доброто нещо, което трябва да се прави.

19. Антибиотиците често се забъркват с ефективността на медикаментите, които контролират раждаемостта. Когато ги приемате, обезопасявайте се допълнително, за да избегнете нежелана бременност.

20. Обърнете внимание на кървенето след секс. Ако се появява често, попитайте вашия лекар за това. Може да има други основни, но сериозни проблеми, които бихте могли да срещнете.

21. Не пипайте подправки, преди да поставите пръстите си в интимните си зони. Това ще изгори лигавицата.

22. Сексът на публични места може да бъде надценен. Не го правете, освен ако не искате.

23. Студената вода измива спермата от косата по-добре от горещата вода. Топлата вода само я прави по-лека.

24. Не дължите секс на никого.

Някои от тях може да изглеждат очевидни, но понякога се нуждаем от малко напомняне. Няма от какво да се смущаваме, когато става въпрос за секс.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/