Съсед на Меси: след като Лионел дойде, цената на къщата ми се увеличи с 25 милиона долара!

08 January 2024
24 часа
Лео Меси със съпругата си СНИМКА: ИНСТАГРАМ
Лео Меси със съпругата си СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Съседът на звездата Лионел Меси в Щатите Патрик Бет-Дейвид призна, че след като футболистът е закупил имение на брега на курортния град Форт Лодърдейл, стойността на собствения му дом се е увеличила с 25 милиона долара.

„Купих къщата си за 20 милиона долара, а след пристигането на Меси стойността й е 45 милиона долара. Така увеличих капитала си с 25 милиона. Меси се премести в този район и сега всички искат да живеят тук. Това е оградена територия с един вход, много безопасна и защитена зона. Сега, когато Меси е тук, хората идват тук с лодки с надеждата да го видят", казва Бет-Дейвид пред Mundo Deportivo.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/