Идеалните зодии за брак са...

31 December 2023
Бела Чолакова

Независимо под какъв астрологичен знак е роден вашият партньор, ако го обичате, вие сами ще прецените дали да се обвържете с него. Има обаче зодии, които са много подходящи за създаване на семейство.

Рак

Мъжът Рак е най-семейният от представителите на всички зодии. Раците обичат дома и уюта и ще направят всичко възможно да си създадат такива и да ги запазят. Мъжете от тази зодия не се изприщват от думата „сватба“ и отрано мечтаят да имат деца. Те са внимателни и нежни, с тях наистина може да създадете истинско „гнездо“. Внимавайте обаче, ако вие самите сте много темпераментни. Раците изпитват ужас от скандали, викове и дом, който не е тих и спокоен. Търпеливи са, но дори и те ще избягат, ако не получават това, което търсят. Друга негативна страна е, че именно защото много обичат дома си, раците всъщност ще предпочитат да си стоят в него, вместо да ходят по купони, забавления или дори на разходка. А това може да ви дойде малко в повече.

Дева

Мъжете от тази зодия по принцип не се решават лесно на брак. Те искат да са сигурни в себе си, в партньорката си и в стабилността на връзката. Страхуват се да не бъдат изоставени, затова много внимателно ще обмислят, преди да минат под венчило. За тях предложението, а и самият брак са изключително сериозно решение. И точно защото подхождат отговорно - стигнат ли до създаване на семейство, ще се отнасят и към него със същата отговорност и сериозност. Наистина мъжът Дева може да ви накара да го почакате доста години, преди да се реши да ви поднесе пръстен, но след това най-вероятно бракът ви ще е успешен и продължителен. Тези мъже ще искат обаче и от вас същата отдаденост и сериозно отношение. И това важи за всичко – от изразяването на чувствата до възпитаването на децата и дори до педантичното чистене на къщата и поддържане на идеален ред.

Телец

Мъжът от тази зодия знае как да обича, той е страстен, отдаден и може да даде на всяка жена мечтаната връзка. Ако е сигурен в чувствата си, като нищо ще остареете заедно и той ще ви подкрепя и в добро, и в лошо. Телците са хора, които държат на думата си и обичат да помагат на другите – не са ли това идеални качества за семейство. Мъжете от тази зодия са работливи и няма да ви оставят да гладувате. Те освен това обичат лукса и ако имат възможност, ще ви обградят с такъв. Стабилни са и в общи линии са верни, обичат честността и принципите. Проблемът с Телците е, че понякога ги обземат странни настроения и изпадат в кризи. Най-големият им недостатък е вечният им инат..

Водолей

Мъжът Водолей ще премисли три пъти, преди да ви предложи брак, но не защото не е сигурен в чувствата си, а защото обича всичко да планира и смята, че всяко решение не се взима на базата на чувства, а на постепенно изграждане. Той дори ще е готов да чака години, докато се наредят всички фактори – да има добра работа, да купи жилище, да се установи, преди да зададе важния въпрос. Така че ако сте търпеливи и не го притискате, нещата ще се наредят. Мъжете от тази зодия са добри партньори точно заради тази своя разумност. В трудните моменти от живота, когато се налага да се взимат важни решения или когато рискуваме емоциите да вземат превес над здравия разум, всеки човек има нужда от един Водолей до себе си, за да му помогне да спре за момент, да се успокои и да премисли добре, преди да вземе най-правилното решение. Отрицателно качество на мъжете от тази зодия е несигурността им.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/