Приятелката на Ал Пачино: Не се виждам в булчинска рокля

30 November 2023
24 часа
Нур Алфала СНИМКА: Инстаграм/nooralfallah
Нур Алфала СНИМКА: Инстаграм/nooralfallah

Нур Алфала, жената, от която Ал Пачино има дете, се оказа, че не е от хората, които си представят да се видят в булчинска рокля.

В разговор за "TMZ Ноор" 29-годишната сподели: "Не съм от тези, които искат сватба, и не мисля, че с Ал ще се обвържем до такава степен". Въпреки това "празниците ще прекарат заедно".

Признанието й идва няколко седмици след като двамата с актьора постигнаха споразумение за попечителство над петмесечното им дете. Според документи, изнесени за TMZ, 83-годишният актьор се е съгласил да изплаща 30 000 долара месечна издръжка на Алфала, която е с 54 години по-млада от него. Таблоидът съобщава, че това е долната граница на плащанията за носителя на "Оскар", тъй като месечното му задължение може да се увеличи с течение на времето в съответствие с доходите му. Освен 30 хиляди, той също така ще плаща и за образованието на Роман, което годишно се равнява на 15 000 долара, които ще бъдат вложени в образователен фонд за времето, когато детето порасне, предаде Дир.бг.

Според TMZ той ще продължи да плаща и за други разходи, които вече е правил за приятелката си и детето им, включително над 10 хиляди на нощ за наемане на медицинска сестра. Изданието съобщава също така, че споразумението за попечителство позволява на актьора и Алфала да си поделят законното попечителство над сина им, но тя ще има основно, докато Пачино ще има право на посещения.

Родителите ще трябва и да се споразумеят с кой от тях Роман ще прекарва празниците - ако не се окаже, че ще празнуват заедно като семейство.

Междувременно все повече се говори, че двамата са разделени макар представител на Пачино да отрече това пред "Daily Mail".

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/