Бащата на Анджелина Джоли - Джон Войт, пак в София, този път снима два филма

30 November 2023
Мария Райчева
Джон Войт присъстваше преди време на курс за каскадьори в "Ню Бояна"
СНИМКА: ВАСИЛИСА ДВОЙЧЕНКОВА
Джон Войт присъстваше преди време на курс за каскадьори в "Ню Бояна" СНИМКА: ВАСИЛИСА ДВОЙЧЕНКОВА

Бащата на Анджелина Джоли участва в екшън и фентъзи

Джон Войт, бащата на Анджелина Джоли, почти се пренесе да живее в България. В рамките на по-малко от година той снима четири филма в София. В момента пак е тук за новите си две ленти. Едната е Strangers - екшън, в който действието с много каскади, престрелки и кървави убийства се развива в нашата столица. Вторият филм е озаглавен “Утопия” и е с еротични кадри. Историята разказва за бъдеще, в което жените са роботи, използвани за плътски удоволствия.

През май 84-годишният холивудски актьор застана пред камерата у нас за лентата с работно заглавие Shadow Land. В нея той влезе в ролята на бивш президент на Щатите, чиито кошмарни сънища се превръщат в реалност.

През октомври Джон Войт се върна в България, за да участва в Man with no past на режисьора Джеймс Бамфорд, който също вече прекарва доста време у нас. Въпросната лента събира различни епохи в един сюжет. Бащата на Анджелина Джоли влезе в ролята на лошия герой, който поръчва отвличането на дете. Снимките и на четирите филма с негово участие са в “Ню Бояна”.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/