Фенове с роли във филма за Гунди – той оживя на терена с гласовете им

21 November 2023
Виктория Костова
Фенове на “Левски” скандират името на Гунди на стадион “Раковски”. 
СНИМКИ: ЙОРДАН СИМЕОНОВ
Фенове на “Левски” скандират името на Гунди на стадион “Раковски”. СНИМКИ: ЙОРДАН СИМЕОНОВ

Записите ще бъдат ползвани за сцените, в които легендарният футболист излиза на стадиона

“Гунди, Гунди, Гунди...” със силни ръкопляскания скандираха десетки фенове на “Левски”, но не на мач. Гласовете им ще останат в историята, записани за филма, който разказва живота на Георги Аспарухов - “Гунди - легенда за любовта”.  Александра Свиленова, която играе съпругата на Гунди Величка Маркова- Лита, и Павел Иванов, който влиза в ролята на Гунди

Александра Свиленова, която играе съпругата на Гунди Величка Маркова- Лита, и Павел Иванов, който влиза в ролята на Гунди

Със сини шалове и знамена феновете напълниха стадион “Раковски”. Записаните скандирания ще бъдат ползвани за сцените, в които великият футболист излиза на терена. “Вашите гласове ще се превърнат в ехото на епохата, възкресявайки духа на 60-те и вечната любов към Гунди”, казаха продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов.  Сценарист на лентата Емил Бонев, Павел Иванов, футболистът Владимир Гаджев и Александра Свиленова пред феновете на "Левски" (от ляво на дясно)

Сценарист на лентата Емил Бонев, Павел Иванов, футболистът Владимир Гаджев и Александра Свиленова пред феновете на "Левски" (от ляво на дясно)

“Нямате представа с какво притеснение говоря пред вас, благодаря ви, че сте тук. Звучите респектиращо, много убедително. Само “Левски”!, емоционално се обърна към феновете Павел Иванов. За ролята на Гунди той се подготвя 6 години при строг режим с много тренировки.

Феновете си представяха как великият футболист минава до тях на терена, силно скандираха името му и дълго ръкопляскаха.

“Благодаря ви, че намираме нещо, около което да се обединим”, каза младата актриса Александра Свиленова, която играе съпругата на Гунди Величка Маркова- Лита.  Продуцентите на лентата Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Продуцентите на лентата Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Сценарист на лентата е Емил Бонев, който преди 7 години разказал идеята си за филма на Иван и Андрей и те веднага се съгласили да го продуцират. Бонев подари на случайно дете сред феновете емблемата на “Левски” от 1960-1970 г.  Фенове на “Левски” скандират името на Гунди на стадион “Раковски”. 
СНИМКИ: ЙОРДАН СИМЕОНОВ

Фенове на “Левски” скандират името на Гунди на стадион “Раковски”. СНИМКИ: ЙОРДАН СИМЕОНОВ

Създадената по действителни събития романтична история на Георги Аспарухов и неговата съпруга ще излезе на голям екран догодина. В ролята на Мария (майката на Гунди) е Параскева Джукелова, а Александра Костова играе Лидка (сестрата на Георги Аспарухов). В семейство Маркови ще се превъплътят Емил Марков в образа на арх. Марков (бащата на Лита), а Биляна Петринска ще изиграе Марена (майката на Лита).

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/