Алекс Сърчаджиева: Дъщеря ми каза, че съм най-гадната майка на света, когато й съобщих за смъртта на Ласкин

20 November 2023
24 часа
Александра Сърчаджиева КАДЪР: bTV
Александра Сърчаджиева КАДЪР: bTV

Когато казах на дъщеря си, че баща ѝ (б.р. Иван Ласкин) е станал звездичка, тя искаше да избяга от мен. Каза ми: "Ти си най-гадната майка на света". Беше само на 8 години, нямаше къде да отиде и нямаше никого на този свят, освен мен. Така актрисата Александра Сърчаджиева описа реакцията на дъщеря ѝ София, когато е разбрала, че баща ѝ - Иван Ласкин е починал. 

"Понеже ме беше страх сама да го кажа, бях помолила едни приятелки да дойдат вкъщи. Аз ѝ казах: "баща ти стана звездичка". Тогава ме посъветваха да ѝ кажа веднага, защото по телевизията се гърми. Едни психолози ми бяха казали - остави я, тя може да хвърля да троши, да излива някакви емоции. Никой от тях не ме предупреди, че тя може да се обърне срещу мен.", сподели актрисата.

"Тя се обърна и ми каза: "Ти си най-гадната майка на света". Не бях готова за това. Много по-късно я попитах защо ми го е казала, а тя ми отговори: "нито една майка, която обича детето си, не може да му каже най-страшното нещо в живота му". За себе си тя тогава беше права. Беше на 8. Събра си багажа в една раница, питах я: "къде отиваш", а тя ми отвърна, че се маха от мен", разказа още Сърчаджиева. 

Актьорът Иван Ласкин почина на 48-годишна възраст през 2019 година.                                                                                                                                                                                                                                 

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/