Божественият дълг, който Господ приписва на всеки зодиакален знак

13 October 2023
Mila.bg

Готови ли сте да прочетете нещо, което би ви накарало да се почувствате наистина страхотно и да осъзнаете колко важен е животът, който имате?

Попаднахме на този невероятен откъс от „Кармичната астрология: Възлите и превъплъщението на Луната“ от Мартин Шулман. В него се, че произходът на зодиака е 12 деца, на които Бог обявява Неговите задължения.

„…… И беше сутрин, когато Бог застана пред дванадесетте си деца и във всяко от тях посади семето на човешкия живот. Едно по едно всяко дете пристъпи напред, за да получи определения си подарък.

На теб, Овен,
давам семето. От всяко семе, което посадиш, още един милион семена ще се размножат в ръката ви. Ти ще бъдеш първият, който прониква в почвата на умовете на хората с моята идея. Но не е твоя работа да я подхранваш, нито да я поставяш под въпрос. Животът ти е действие и единственото действие, което ти приписвам, е да започнеш да запознаваш хората с моето творение.
За доброто ти дело ти давам добродетелта на Самуважението.

На теб, Телец,
давам силата да изградиш семето в вещество. Твоята работа е страхотна, изискваща търпение, защото трябва да завършиш всичко, което е започнало, или семената ще се изхабяват на вятъра. Не трябва да разпитваш, нито да променяш мнението си по средата, нито да зависиш от другите за това, което аз те моля да направиш.
Затова ти давам дара на Силата. Използвай я разумно.

На вас, Близнаци,
давам въпросите без отговорите, така че да донесете на всички разбиране за това, което хората виждат около тях.
Никога няма да разберете защо хората говорят или слушат, но в търсенето на отговора ще намерите моя дар на Знанието.

На теб, Рак,

приписвам ти задачата да учиш хората на емоция. Моята идея е да предизвикаш у тях смях и сълзи, така че всичко, което виждат и мислят, да развива пълнота отвътре.
Затова ти давам дарбата на Семейството, за да може твоята пълнота да се умножи.

На теб, Лъв,
давам задача да покажеш моето творение в целия му блясък на света. Но трябва да внимаваш за гордостта и винаги помни, че това е моето творение, а не твое. Защото, ако забравиш това, хората ще те презират. Има много радост в работата, която ти давам, но трябва да я вършиш добре.
Затова ти ще имаш дарбата на Честта.

На теб, Дева,
моля за изследване на всичко, което човечеството е направило с моето сътворение. Ти трябва да разгледаш техните пътища и да им напомняш за техните грешки, така че чрез тях моето творение да бъде усъвършенствано.
Затова ти давам подаръка Чистота на мисълта.

На вас, Везни,
предоставям мисията на служене, така че хората ще имат предвид задълженията си към другите. Те могат да се научат на сътрудничество, както и на способността да разсъждават от другата страна на своите действия.
Ще ви поставя навсякъде, където има раздор, и за вашите усилия, ще ви дам дара на Любовта….

На теб, Скорпион,
давам много трудна задача. Ще имаш способността да познаваш умовете на други хора, но аз не ти позволявам да говориш за това, което научаваш. Ще видиш толкова много от човечеството, че ще опознаеш хората като животни и ще се бориш толкова много с животинските инстинкти в себе си, че ще загубиш пътя си; но когато най-сетне се върнеш при мен, Скорпион, ще ти дам върховния дар на Целта.

Стрелец,
теб те моля да накараш хората да се смеят. Чрез смях ти трябва да даваш надежда на хората и чрез нея да обърнеш погледа им към мен. Ще докоснеш много животи, но само за миг и ще познаеш неспокойството във всеки един.

На теб, Стрелец, давам дарбата на безкрайното изобилие, за да може да се разпространиш достатъчно надалеч, за да достигнеш до всяко кътче на тъмнината и да я донесеш Светлина.

На теб, Козирог,
възлагам тежката задача да научиш хората да работят. Това не е лесно, защото ще почувстваш целия труд на човечеството на раменете си. Но игото на твоите тежести е Отговорността на твоите братя и сестри, която аз давам в твоите ръце.

На теб, Водолей,
давам концепцията за бъдещето, че хората могат да видят други възможности. Ще изпиташ болката от самотата, защото не ти позволявам да персонализираш моята любов.
Но за да насоча погледа на хората към нови възможности, давам дарбата на Свободата, за да продължиш да служиш на човечеството, където и да се нуждаят от теб.

На вас, Риби,
давам най-трудната задача от всички. Моля ви да съберете всички мъки по света и да ги върнете при мен. Вашите сълзи трябва да бъдат в крайна сметка моите сълзи. Скръбта, която ще погълнете, е резултат от неразбирането на хората от моята идея, но вие трябва да им обясните, че могат да опитат отново. За тази най-трудна задача от всички ви давам най-големия подарък. Вие ще бъдете единственото от моите дванадесет деца, които ме разбират.
Този дар на Разбиране е за вас, Риби.


И децата тръгнаха, всяко решено да си свърши работата най-добре, за да може да получи своя дар.
Но никой не разбра напълно неговата задача или дарбата му и когато се върнаха озадачени, Бог каза:
„Всеки от вас вярва, че другите подаръци са по-добри. Затова ще ви позволя да търгувате."
За момент всяко дете било възхитено, тъй като обмисляло всички възможности на новата си мисия.
Но Бог се усмихна и каза:
„Ще се върнете при мен много пъти с молба да бъдете освободени от мисията си и всеки път ще изпълня вашето желание. Ще преминете през безброй въплъщения, преди да изпълните първоначалната мисия, която ви предписах. Давам ви безброй време за това, но само когато това е направено, може да бъдете с мен. "

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/