6 вида обаждания за секс, които всяка жена трябва да изпита поне веднъж

06 October 2023
София Вътова

Намирането на подходящ партньор, на когото да се обадите ненадейно за секс, е почти толкова трудно, колкото интервюирането на кандидати за нова работа. Господинът не само трябва да е секси и да знае, че вие просто искате да си прекарате добре, но той трябва да разбере, че заслужавате уважение.
Вие се гордеете с това кой сте и какво правите! Нужен е определен тип мъж, за да разбере това.

Отвъд това ключът към успешно обаждане за секс е да имате перфектния набор от мъже във вашето обкръжение, за да не се отегчавате и всеки път да изживявате нещо напълно различно. Така де, ако искате един и същи секс всеки път, щяхте да си хванете гадже.

Кои са 6-те вида обаждания за секс, които всяка жена трябва да преживее поне веднъж в живота.

1. Лудият, секси, извратеният
Това е онзи мъж, с когото дори не трябва да говорите. Изпращате съобщения като: „С какво ще се занимаваш по-късно?“, а той отговаря с „Теб“.

Така че скачате в колата, стигате възможно най-бързо до мястото на срещата и осъзнавате, че бикините ти са на пода по-бързо, отколкото той може да ви попита как е минал денят ви. Сексът е извънземен и се чудите как изобщо може да движи езика си така.
Той дори не трепва, когато хвърлите към него чисто новите си кожени белезници с леопардова козина и му кажете да ви заключи, защото той знае всичко за извратената ви страна и наистина се наслаждава да се грижи за нея.

Когато приключите с целия този невероятен секс, всичко, което трябва да направите, е да се облечете, да вземете ключовете от колата си и да му изпратите целувка, докато излизате от вратата, защото знаете, че той ще чака следващото ви обаждане или съобщение.

2. Умният чужденец
Неговият акцент сам по себе си има силата да възбуди всяко момиче, но когато добавите факта, че той наистина се интересува от това, което имате да кажете, това го извежда на съвсем ново ниво.

Ако обичате да пишеше и да говорите за литература и други неща по интелектуален начин и намерете с кого да го правите от другия пол, това със сигурност би ви накарало не само да дискутирате, но и да споделя възгледа за това как изглеждате голи.

3. Завръщане в миналото
Седмица преди всяка ваканция, отпуск, Коледа или Великден като по часовник получавате съобщението „Кога се прибираш?“ което всъщност се превежда като „Кога ще си прекараме толкова добре, сякаш отново сме на седемнадесет години?“

Правили сте секс с този човек, може би дори е бил първият ви интимен партньор, така че едва ли бихте му казали „не“.
Само че сега няма да се чувствате като неуверена ученичка, а ще му покажете всички нови движения, които сте научили от последното междучасие, и си тръгвате с прегръдка.

4. Онзи с приятелката, с която постоянно се разделя и събира
В един момент от живота си сте си помислили, че този мъж може да бъде следващото ви гадже, но изневиделица той се събира отново с бившата си... за пети път този месец. Но по някаква причина продължавате да отговаряте на телефона, когато той се обади и е временно необвързан.

Той винаги е готов за добро прекарване - и също така се кълне, че това е окончателната раздяла. Понякога той реве на рамото ви, разказвайки за бившата си изгора.

Усмихвате се, кимате и му казвате, че му е по-добре без нея, но той все пак се връща там. Той спира да отговаря на обажданията ви, докато не се разделят... отново.

5. По-възрастният богаташ
Всяко момиче заслужава да бъде малко разглезено, особено от по-възрастен мъж, който има финансови възможности.
Той може да ви заведе на вечеря, заради която да облечете най-накрая прекалено скъпата рокля, която сте купили и сте се заклели, че ще облечете някой ден. Той обича, че сте млада жена със свободен дух, която знае какво иска от живота. Разбира се, обича и младостта на все още жизнерадостните ви гърди.

Ще се почувствате все едно имате пълноценна любовна връзка, когато сте с него, а той няма да спре да ви прави комплименти. А кой не обича да му казват, че е красив?

6. Най-добрият приятел с облаги
Той е този, с когото всъщност прекарвате часове в смях. Приятелите ви твърдят, че най-накрая ще станете двойка, но знаете, че просто се забавлявате в леглото на другия, докато не се появи вашата половинка.

Излизате да пийнете и може би дори да вечеряте, но когато си помислите, че отношенията ви навлизат в територията на връзката, бързо си напомняте, че той е само ваш приятел – приятел, който идва на гости, изяжда ви, след което гледате заедно новия епизод на любимия си сериал.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/