Орлин Горанов: Изгубиш ли вярата си, изпадаш в безпътица и животът се обезсмисля

18 September 2023
24 часа
Орлин Горанов Снимка: Facebook/Orlin Goranov
Орлин Горанов Снимка: Facebook/Orlin Goranov

"Най-краткият път е към вкъщи. Винаги предпочитам да се прибера при близките си", казва той

„Всичко, в което съм вярвал, продължавам да вярвам. Изгубиш ли вярата си, изпадаш в безпътица, а животът ти се обезсмисля". Това заяви в студиото на "120минути" по БТВ певецът и водещ Орлин Горанов. Според него любовта е това състояние, в което можеш да правиш чудеса. "Тя е многолика. Ако успееш да се докоснеш до висшата любов, да обичаш и да създаваш, да бъдеш креативен и да правиш хората щастливи – няма нищо по-хубаво от това“, добави още той. Горанов продължава да се определя като непоправим оптимист.

Според него след проблемите с COVID трябва да сме си взели поука, че трябва да бъдем повече заедно, да имаме повече вяра в това, което правим и да имаме любов.

„Най-краткият път е към вкъщи. Винаги предпочитам да се прибера при близките си. След работа сме заредени със страшно много адреналин и няма как да легна и да заспя“, посочи певецът.

„Публиката не я интересува дали си добре, дали си се наспал, дали си в добро настроение. Затова учим и практикуваме дълго време – да бъдем максимално полезни на сцената. Колегите ми бяха учудени, защото сигурно съм приличал на бял чаршаф, когато излязох с бъбречна криза. Свърших си работата. Камъчето изчезна, всичко приключи и животът продължава“, коментира той.

„Ако сами не си помогнем, няма кой да ни помогне. Да запретнем ръкави и да си направим нашето кътче. Имаше честване за АМ „Хемус“ – 40 години. Ако всеки ден бяхме правили по един метър, отдавна да имаме тая магистрала, но да не захващаме тая тема. Всичко е в нашите ръце. Нашият живот е такъв, какъвто го направим. Няма какво да чакаме, а да се захващаме“, обясни Горанов.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/