При Цитиридис: Мис България 2023 пропищя от фенове

16 September 2023
БД Онлайн
Елизабет Кравец гостува на Николаос Цитиридис / Кадър: bTV
Елизабет Кравец гостува на Николаос Цитиридис / Кадър: bTV

Актуалната носителна на короната Мис България Елизабет Кравец се оплака от прекомерно голям интерес от страна на почитатели в социалните мрежи, а и не само. Варненката с изумрудени очи бе на гости в "Шоуто на Николаос Цитиридис", където се опитваше да познае кои са "Двойка или не". 

17-годишната красавица отново призна, че си няма гадже, но кандидати изобщо не липсват. "Сама съм, но изобщо не ми липсват почитатели в социалните мрежи - казва Кравец. - Даже са малко в повече, но какво да се направи." 

По-рано новата ни миска призна, че дори и не си мисли за гадже в момента, защото й предстоят доста отговорни участия, а подготовката за тях изисква много време. "Насочена съм напълно към кариерата и развитието ми. Ще дойде и това време, но точно сега не е моментът", признава Кравец. 

Танцуващата от 4-годишна възраст хубавица трябва да участва в края на ноември на конкурса "Мис Планет" в САЩ. "Много ми е натоварено, защото тренировките вървят наравно с подготовката за конкурса. Съчетавам ги и двете неща. Трудно е, защото не очаквах, че ще стигна до "Мис България", казва Кравец.  Варненката Елизабет Кравец безапелационно спечели короната и получи хиляди поздравления

Варненката Елизабет Кравец безапелационно спечели короната и получи хиляди поздравления

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/