Кои мъже са най-верни и кои обичат да кръшкат според зодиака?

06 September 2023
Тина Арнаудова

Няма универсална рецепта за вярно във връзката. Дали един мъж ще реши да кръшка на половинката си или ще й бъде верен до гроб, зависи до голяма степен от неговото възприятие за любовта, от начина, по който е отгледан. Понякога обаче везните в полза на верността или изневярата са наклонени от характеристиките на зодиака. Какво казват звездите за моногамността на господата?

Рак

Мъжът от тази зодия е семеен мъж. Ако сте влюбени в мъж Рак, не трябва да имате никакво съмнение в неговата доживотна вярност. Още при запознанството ви той си представя вашия хепиенд. Той ще ви обича до безкрайности никога няма да ми накара да се чувствате несигурни в любовта му.

Лъв

Този мъж винаги иска да е център на вниманието, което е една от причината за дългия им ергенлък. Но като мъжът Лъв се влюби, той обича предано и копнее за вниманието на любимата си. Той иска да има чудесен брак и много деца.

Козирог

Когато мъжът от тази зодия сподели чувствата си, това трябва веднага да ви каже, че вие сте наистина специални. Истината е, че Козирогът обича уединението и не е особено въодушевен от връзките. Но ако ви е избрал за партньор, то тогава трябва да сте спокойни, това ще трае дълго. Той е честен и никога няма да скрие нещо от вас. Дори и да се случи да се влюби в друга жена, той ще бъде откровен с вас. За него е под достойнството му да разбирате за това от някой друг.

Водолей

Мъжът от тази зодия е най-мързеливият в зодиака, стане ли дума за изневяра. За него наистина е ужасно усилие да се среща с две жени едновременно и да крие този факт. Не си пада по триенето на съобщения, снимки, да лъже за ангажименти и прочие неудобства, които причинява двойният любовен живот. Поддържането дори само на една връзка е ужасно трудно за него.

Телец

Мъжът от тази зодия може да не е особен привърженик на извънбрачните авантюри, но има склонността да поставя под съмнение верността на жената до себе си. Tой е несигурен и е залепен за вас през цялото време. Затова по-добре не му давайте повод за ревност, защото това със сигурност ще разклати устоите на връзката ви.

Дева

Тук средно положение няма – или правите всичко по силите си, за да е щастлив мъжът Дева, или се гответе да станете жертва на изневяра. Девите мразят хората, които изневеряват, но ако не получава достатъчно доза удовлетвореност и радост от връзката, те бързо се превръщат в неверници..

Овен

Поддържайте постоянно искрата на страстта, независимо дали сте от много дълго време с мъжа от тази зодия. Той има способността твърде бързо да се отегчава от нещата в живота си. Затова постоянно трябва да измисляте нови начини, за да държите любовта жива. В противен случай скоро няма сте любимката на сърцето му.

Везни

За този мъж е важно постоянно да доказва, че е най-добрият. Ако той ви изневери, ще го направи заради желанието си да докаже на себе си, че може да притежава всяка жена, която си поиска. Затова бъдете нащрек, ако имате такъв господин до себе си.

Скорпион

Нахаканият и страстен Скорпион винаги иска да изследва всичката риба в морето. Той притежава приключенски дух и живее на ръба. Трудно му е да се контролира във връзките си. Но в момента, в който намери единствената за него, той се променя из основи. Ако имате до себе си мъж от тази зодия, то тогава най-вероятно той никога няма да ви напусне, най-вече заради развитото си чувство на морал.

Риби

Господинът от тази зодия обикновено обича да изследва непознатите води и да се запознава с нови хора. Той е доста интуитивен и бързо се свързва с околните. Няколко разменени думи може да доведат до флирт, който обаче рядко ще се превърне в извънбрачна връзка. Въпреки това има вероятност нещата да станат по-сериозни, ако отношенията с партньора му куцат.

Стрелец

Този мъж има страх от обвързване и е страстен фен на свалките за една нощ или за приятелството със сексуални облаги. За него е много трудно да се обвърже само с една жена. Когато обаче това стане, вероятността да ви изневери е нищожна. Въпреки това се уверете, че сте на една вълна, що се отнася до статуса на вашата връзка.

Близнаци

Този мъж може да изневерява доста дълго време, без да го хванат. Той е наясно как точно да управлява вещо паралелно поне две връзки. Мъжът Близнаци е екстремно интелигентен, а това му помага и в извънбрачните афери. Именно тази интелигентност обаче често спира мераците му извън дома, защото знае, че изневярата може да е край на отношенията, а влюбеният мъж Близнаци не иска да поема риска да ви изгуби.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/