Какво прави щастливи различните зодии

07 August 2023
Тина Арнаудова

Искате ли да знаете как да направите всеки зодиакален знак щастлив?

Например Девите и Козирозите ценят стабилността във връзката и споделеността в любовта. Ако ги уверите, че сте надеждни в своите чувства, техният свят ще бъде пълен с щастие и сигурност.
Но когато се отнася до другите зодии, какво да кажем?
Кои малки, но ефективни неща работят за радостта им?

Дева и Козирог
Кажете им, че винаги може да разчитат на вас. Накарайте ги да се чувстват специални. Уверете ги, че сте надеждни и отговорни и винаги ще сте на една ръка разстояние, ако имат нужда не само от помощ, но и от ласка.

Скорпион и Овен
Тези зодии са подвластни на сексуалния си нагон, който при тях изобилства. Те ще са готови и желаят да правят секс винаги. При тях няма „главоболия“, нито умора, стане ли дума за секс за сдобряване. Ако искате да направите щастливи партньорите си от тези две зодии, не им отказвайте ласки.

Лъв и Везни
За представителите на тези знаци две неща са безотказни, стане ли дума да накарат душата им да запее от щастие. Много пазаруване и ласкателство! Лъвът обича да бъде център на вниманието, а Везните обичат да бъдат заобиколени от красота и лукс. Те имат царствено усещане за мода.

Водолей, Стрелец и Близнаци
За да ги направите щастливи, измислете приключение, което ще ги изкара от отегчителната рутина. Тези зодии са известни с любовта си към свободата. Те са забавни, креативни, с богато въображение и винаги готови да се впуснат в нещо различнитено.

Телец, Риби и Рак
За тях щастието е да споделят вечерята си с вас, а после да се сгушат в скута ви и да гледате заедно любимия си сериал. Те се нуждаят от много любов и обич.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/