Как да мастурбираме във вана, за да имаме най-добрите мокри оргазми?

26 June 2023
София Вътова

Ако не разбирате привлекателността на сесията за мастурбация във вана, позволете ми да ви разкажа как да добавите чувствените елементи, за да се пренесете в рая на самолюбието и да имате най-добрия мокър оргазъм в живота си.

1. Добавете мехурчета
Знаете ли, че пяната е съвършено съблазнителна? Приятният аромат и пенливите балончета ще ви накарат веднага да се възбудите.

2. Използвайте слушалката на душа
Бих искала да ви запозная с най-добрия ви приятел, слушалката на душа. Това е като вибратор, който е постоянно монтиран във вашата баня.
Използвайте я без задръжки, експериментирайте с различни скорости и температури? Какво по-добро от това?

3. Използвайте кранчето на душа
Ако сте истинска принцеса на мастурбирането с възглавници, кранът на душа също би трябвало да е вашият най-добър приятел. Позиционирайте се под струята и оставете тежестта на падащата вода да свърши цялата работа.

4. Насладете се на усещането за безтегловност
Има нещо дълбоко еротично в това да се чувстваш сякаш се носиш в космоса. Чувствате се в безопасност, защитени и напълно телепортирани. По-горещо от това не може да стане.

5. Насладете се на усещането за влажна кожа
Във ваната усещането за цялото ви тяло е различно. Хем е ваше, хем е чуждо. Прекарването на време в нежно дразнение във ваната е най-горещият начин да си осигурите обещаващ оргазъм.

6. Насладете се на водоустойчиви сексиграчки
Момичета, снабдете се без забавяне с водоустойчиви вибратори.

7. Отнасяйте се така със себе си, сякаш сте на миниваканция
В момента, в който затворите вратата на банята, пуснете музиката и позволете на мехурчетата да ви обгърнат.
Това е като спа ваканция или като филм за възрастни, в който вие сте звездата.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/