Агата е най-секси футболистка на терена

20 June 2023
БД Онлайн
Агата е фурия на терена
Снимки: Инстаграм
Агата е фурия на терена Снимки: Инстаграм

Агата Кентасо бе провъзгласена за най-сексапилната футболистка на Италия. Красавицата е на 29 години и играе във "Венеция". Тимът й е в Серия "Б". Тя играе като халф и е втори капитан на отбора.

Кентасо балансира между футболните си ангажименти и работата си като помощен работник в читалище за младежи със специални нужди. Освен това радва феновете си с купища горещи снимки в инстаграм. Там трупа все повече последователи в последно време. Кентасо трупа почитатели

Кентасо трупа почитатели

"Щастлива съм: виждам го като възможност, защото ми позволява да направя моя спорт по-известен - споделя по този повод Агата. - Искам да помогна за увеличаване на популярсността на женския футбол."

Кентасо разкри как се е насочила точно към този спорт. С любимия й - футболиста Андреа Миглиорини

С любимия й - футболиста Андреа Миглиорини

"Не е наследствен от семейството. Вкъщи ме тласкаха към музика, танци, пиано", споделя красавицата.

За огромно съжаление на феновете й Агата има мъж до себе си. Това е футболистът Андреа Миглиорини. В момента той играе за "Лавело" от Серия "Д".

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/