Зодии, с които трябва да избягваме да имаме връзка на всяка цена

15 June 2023
Mila.bg

Любовта е нещо красиво, нали? Още по-прекрасно е, когато тя е споделена и имате връзка, за която винаги сте мечтали.

За да имате щастлива връзка обаче, трябва да сте с някого, с когото сте съвместими. Заради това има определени зодии, от които е по-добре да бягате като дявол от тамян.
Изборът на грешен човек носи ненужна болка, разбито сърце и куп други усложнения. Истинската любов не трябва да е сложна, нали?

Овен
Избягвайте да се срещате с Риби
Стойте далеч от Рибите, освен ако наистина не е необходимо да взаимодействате с тях. Те имат своите мощни емоционални моменти, а вие сте твърде механични, за да може да понесете и един процент от тях. Чувствителните Риби винаги ще се нуждаят от емоции от вас във връзката.

Телец
Кажете „Не” на Близнаци
Ако не искате да загубите стабилността си, тогава е по-добре да спазвате безопасно разстояние от непостоянните Близнаци. Тяхната свободолюбива природа е твърде трудоемка за справяне.

Близнаци
Избягвайте да се срещате с Дева
Наистина ли бихте искали да попаднете в оковите на реда? Ако не, тогава избягвайте Девата на всяка цена. Вие жадувате за лежерен хаос, но перфекционистката Дева никога не би ви позволила да направите това.

Рак
Избягвайте да се срещате с Козирог
Козелът никога няма да разбере вашите емоции. Чувствителната ви душа не може да оцелее в океан, в който липсват вълните от емоции.

Лъв
Кажете „Не” на Везните
Имате своята гордост и его и не може да се сдържите да не ги проявите. Това е вашата природа. Вие сте изключително взискателни, силни и непредсказуеми. Спокойните Везни никога няма да харесат този вид отношение и самохвалство.

Дева
Избягвайте да се срещате със Стрелец
Авантюристичният Стрелец ще ви влачи на нови места и ще ви кара да изследвате, без да се притеснява, че нарушава за реда, за който жадувате. Вие не си падате по дивото, харесвате уюта на дома си и се нуждаете от стабилна основа. Така че по-добре избягвайте този непредсказуем изследовател.

Везни
Забравете за Рака
Наслаждавате се на опасността, но имате собствени граници. Ракът живее в крайности и животът с него ще ви създаде дискомфорт, защото сте в мир, когато нещата са стабилни.

Скорпион
Избягвайте да се срещате с Лъв
Очарователни и уверени и двамата ще откажете да правите компромиси помежду си и ще държите на своите виждания за живота. Ще бъде добре за вас да стоите далеч един от друг.

Стрелец
Кажете „Не” на Телеца
Номадският ви начин на живот никога няма да върви добре със стабилния Телец. Винаги сте в крачка, докато бикът иска да остане на собственото си пасище. Тъй като начинът ви на живот е крайност, не може да се приспособявате един към друг.

Козирог

Избягвайте да се срещате с Овен
Какво се случва, когато се срещнат двама своенравни хора? Има гръм и трясък. Това се случва между Козирог и Овен. И двете зодии са безкомпромисни и връзката им ще пропадне заради вражди. Искането на Козирог за поверителност няма да бъде гарантирано от Овен.

Водолей

Забравете за Скорпион
Скорпионът е точно обратното на „прости и забрави“. Това не е неговата сила. След като бъде наранен, той ще го запомни. Бунтовната, обичаща забавленията, откровена природа на Водолея няма да бъде разбрана от Скорпиона и по-скоро може да бъде възприета по негативен начин.

Риби

Избягвайте да се срещате с Водолей
Тъй като и двамата винаги кипите от емоции, имате нужда от човек до себе си, който да е стабилен. Като партньори не може да си дадете стабилност един на друг.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/