Странната сексуална фантазия, за която мъжете не мога да спрат да мислят

08 June 2023
София Вътова

Всички си мислим, че сме наясно какво стои зад думата рогоносец, но наистина ли е така?
В миналите векове рогоносец е бил мъж, който е бил публично унижаван, защото не е можел да задоволи жена си сексуално и е трябвало да търпи друг мъж да се настанява в брачното ложе, за да угоди на плътските й щения.

Днес това да си рогоносец е придобило различно значение и е присъщо на двойки, които експериментират с въвеждането на друг мъж в сексуалния си живот. Той се нарича „бик“ и обикновено има по-голям пенис или повече сексуална издръжливост от съпруга или партньора.

Тенденция рогоносец очи в очи става все по-популярна.
Много хетеросексуални мъже се наслаждават или на фантазията, или на реалността на жените им, които правят секс с други мъже.

Господата участват в различна степен в самия акт. Някои от тях може да възбуждат и/или съпругата си преди секса, а след кулминацията не е изключено да ги почистят. Някои двойки или мъже предпочитат рогоносецът да наблюдава само на камера или да стои затворен някъде по време на секс. Или може да му е запушена устата и да мастурбира, докато е принуден да гледа.

Има някои важни неща, които трябва да разберете за това поведение. Първо, за съпруга унижението е основна част от възбудата. Да бъде принуден да гледа или да участва в това прелюбодеяние, е силно еротично за него. Второ, съпругата и бикът също се възбуждат не само от секса, но и от унижаването на съпруга. Трето, въпреки че съпругът може да бъде накаран да използва устата или ръката си, за да възбуди и след това да почисти бика, това не означава, че той е гей.

Това е съвсем различен абзац в главата от хомосексуалната еротика. Всичко това е ролева игра и фантазия. Всъщност, ако жената не присъства, нито бикът, нито рогоносецът могат да се развълнуват. Възбуждащата е самата ситуация.

Друг подход към това се нарича "хотуайфинг". При него съпругът се възбужда, като наблюдава жена си или дори когато просто знае, че тя прави секс с някой, различен от него. Това, което се е превърнало в еротично за него, е да показва жена си на друг мъж, по някакъв начин да участва в тяхното удоволствие, особено ако тя е задоволена от по-надарен мъж.
Колкото и табу да са подобни сексуални практики, рогоносецът очи в очи е просто „извивка“, друг начин в огромния набор от поведения, които хората са открили, за да се възбудят сексуално.

Въпреки това е важно да се подходи внимателно към тези практики, защото могат бързо да доведат до ревност, неразбиране и истинско унижение. И вместо да бъдат забавни, те могат да се превърнат в източник на истинска болка и страдание.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/