Дъщерята на Орнела Мути позира върху боклуци и иронизира инфлуенсърите

09 June 2023
Виолина Христова, Рим
Наике върху боклуци се подиграва на инфлуенсърите.
СНИМКИ Инстаграм Наике Ривели
Наике върху боклуци се подиграва на инфлуенсърите. СНИМКИ Инстаграм Наике Ривели

„Когато гледам инфлуенсърите как рекламират бърза мода и нискокачествени продукти, които не са здравословни и замърсяват околната среда, ги виждам така...”, е написала в Инстаграм под снимката си върху купчина боклуци Наике Ривели. 51-годишната дъщеря на кинозвездата Орнела Мути, която открай време е чувствителна към проблемите на екологията, взема на подбив инфлуенсърите. Според нея „те са докарани с луксозни марки, които не са екосъобразни, и са обзети от мания за знаменитост, грижат се само за имиджа си, но в действителност са само страшно невъзпитани и невежи, които парадират с лудостта си и сами си отдават чест в малкия си приказен свят”. Наике допълва, че инфлуенсърите правят всичко това, „седнали удобно върху планина от отпадъци, които замърсяват и създават всякакъв вид неравновесие по цялата земя. Какъв срам. Може да сте облечени с най-големите богатства на планетата, но вътре в душите си сте бедни и предизвиквате у мен състрадание”, ядосва се още Наике.

Тя е най-голямата дъщеря на Орнела Мути, която я ражда и отглежда като самотна майка. Затова и носи фамилията на актрисата, чието истинско име е Франческа Ривели. Наике, която също играе в театъра като Орнела, има 340 хиляди последователи в инстаграм. Тя обича да публикува иронични снимки, в които да излага на показ голото си тяло. Заедно с майка си живее в имението им до град Алесандрия.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/