Джордж Клуни: Шварценегер взема 20 пъти повече пари от мен

31 May 2023
БД Онлайн

Клауза против преработване включва в договора си за филма "Батман и Робин" Арнолд Шварценегер, като не стига, че е единственият актьор с такава екстра, ами и взема 20 пъти по-голям хонорар от главния актьор Джордж Клуни.

Бившият Мистър Олимпия си издейства облаги като това да работи не повече от 12 часа на ден. Като се извади от това време и времето за грим и слагане на сложния костюм, реалното време на Арни пред камера се оказва съвсем малко. Въпреки това той получава, по думите на Клуни, по един милион долара на снимачен ден. Това прави към 25 милиона долара общо за целия филм, тъй като Шварценегер изкарва едва 25 дни на работа. За останалата част от екипа снимачните дни са приблизително двойно повече.

В интервю за Хауърд Стърн Клуни разкрива, че двамата не са се засекли нито веднъж на снимачната площадка и дори извън нея. "Той получи 20 пъти повече пари от мен", разкрива още Джордж. В същото интервю актьорът признава и още една своя болка, свързана с "Батман и Робин" – това, че също като повечето зрители не понася филма. "Толкова ме боли да го гледам, че щом го видя по телевизията, веднага сменям канала", признава Клуни.

Ключови думи

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/