Анджелина Джоли все още не е преживяла развода с Брад Пит

26 May 2023
24 часа
Анджелина Джоли Кадър: Инстаграм/Официален профил
Анджелина Джоли Кадър: Инстаграм/Официален профил

Анджелина Джоли все още се опитва да преодолее последиците от горчивия си развод с бившия си съпруг Брад Пит, пише RadarOnline. Нейни близки казват, че се е затворила в себе си след раздялата, която се случи през 2016 г. 

Наскоро Анджи посети Белия дом, заедно със сина си Мадокс. По време на събитието тя учтиво отказа да говори с пресата.

"Отдавна не е била пред толкова много камери", казва приближен до актрисата човек. "Тя не излиза много навън."

"Отрязала е хората, с които е работила години, и вече не говори с никое друго семейство освен с децата си. Почти никой друг не ѝ е останал. Животът ѝ е много самотен".

Години наред Джоли разчиташе на подкрепата на съпруга си Брад и децата им.

"Нямам много приятели", призна тя през 2011 г. в интервю. "Брад е единственият човек, с когото разговарям."

Друг източник коментира пред Radar, че след развода е направила опит отново да се свърже с баща си - Джон Войт, но и с него на този етап не поддържа контакт. Дори брат й - 50-годишният Джеймс Хейвън, който бе опора за звездата не е в добри отношения с нея.

"Тя не ходи и по срещи", споделят още източниците, с които изданието се свърза, предаде Дир.бг.

Преди две години имаше кратък флирт с The Weeknd, който отшумя бързо.

"Сигурен съм, че й липсва да общува с околните, но не мисля, че е склонна да се отдаде отново на някого". Докато Анджелина бе с Брад имаше авантюристичен дух, но през последните няколко години, той угасна.

"Надявам се с времето да се отпусне и да започне да се забавлява. Децата й искат да я видят щастлива", заключват близките.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/