Зодии, които се страхуват от истината

19 May 2023
Тина Арнаудова

Истината боли. Да знаеш как да приемеш истината и да се справиш със суровата искреност, е дар, който не всеки притежава.

Всеки от нас е имал поне една ситуация, в която бихме предпочели някой да ни излъже, отколкото да ни каже истината, защото реалността невинаги е лесна за чуване.
Истината идва с много емоции, с които рядко сме готови да се изправим лице в лице. Ако замитаме фактите под килима, никога няма да се налага да се сблъскваме с неудобни чувства и с неща, които се опитваме да крием или пренебрегваме дълго време.

Кои са зодиакалните знаци, които не могат да се справят с истината?

1. Везни

Те са най-неконфликтната зодия. Везните не само не могат да се справят с истината, но и не искат дори да се сблъскват с нея.
Когато някой непрекъснато търси начини да угоди на всички (включително и на себе си), истината за дадена ситуация може да го извади от равновесие. По-скоро ще продължи да лъже хората, които го интересуват (в това число и него), за да не ги нарани.

2. Риби

Те винаги се опитват да се дистанцират от реалния свят, защото той е пълен с неудобни истини. Рибите не могат да се справят с тях, защото го принуждават да свали розовите си очила - единственото, което ги предпазва от големия лош свят. Те са мечтатели и им е много по-удобно да живеят в собствения си малък свят.

3. Телец
За някой, който се съпротивлява на промените, Телецът прави всичко възможно да не му се налага да се изправя лице в лице с грозната истина.
Причината Телецът да не се справи с това е, че той е един от най-добрите лъжци в зодиака. Той не само е способен да лъже другите, за да го се представи като по-знаещ или уверен от тях, но и се е научил как да лъже себе си, за да избегне истината.

4. Рак
Ракът трудно се справя с истината, защото невинаги вярва в нея. Дори на най-неоспоримите факти той пак ще каже: „Това не може да е истина“.
Ракът е един от по-подозрителните зодиакални знаци, което означава, че той винаги е малко скептичен към истината и определени хора. Ако не ви вярва от все сърце, има голям шанс той да не повярва на всичко, което му кажете, независимо дали е истина или не.

5. Дева
Девата не борави добре с истината. Причината е, че тя по природа е много притеснителна. Въпреки че може да не го показва винаги, умът й се движи със сто километра час, притеснявайки се за всичко и всеки.
Девата не може да се справи с истината, защото тя взривява всички защитни слоеве на лъжи и полуистини, които сама е измислила.

6. Близнаци
Близнаците са толкова замесени в живота на околните, че не е чудно, че понякога имат проблеми да се справят с истината. Те трудно разчитат каква е реалната истина от версията на това, което някой им е казал.
Близнаците са зодиакалният знак, който най-лесно се подават на фалшиви новини и полуистини. Те може да повярват на сто различни неща наведнъж.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/