Болното място във връзката на всяка зодия

03 May 2023
Тина Арнаудова

Нашите харесвания и антипатии оказват силно влияние върху нашите романтични отношения. Личните ни предпочитания и избор не само влияят на типа партньор, който избираме, но също така определят с какво ще се съгласим или няма да търпим в една връзка.

Замисляли ли сте се, че нещото, което ви отблъсква в половинката, може да има нещо общо със зодиакалния ви знак?

Докато нашите житейски ситуации, идеологии, ценности и принципи се различават едни от други, нашите зодии играят решаваща роля в обвързването ни в групи, които имат някои специфични препъникамъни, когато става въпрос за любов и взаимоотношения.

Кои са болните места във връзката ви според зодиакалния ви знак?

Овен
Вие искате любим, който непрестанно да ви преследва. Вашият партньор трябва да е тотално страстен спрямо вас и да мисли, че вие сте и Слънцето и Луната. Няма да имате нищо против чувство за премерено притежание или мания от негова страна, но веднага щом стане твърде прилепчив за вашето удобство, вие хуквате да бягате. Вашето лично пространство е много важно за вас и ако партньорът ви посегне на него, започвате да се чувствате задушени. Той трябва да ви даде достатъчно място, за да бъдете себе си и никога да не правите компромиси с житейските ви избори.

Вашето болно място в една връзка - Да загубите своята индивидуалност

Телец
Жадувате за смислена връзка, която може да издържи изпитанието на времето. Искате да имате някого в живота си, който ще бъде до вас през добро и лошо. Той трябва да бъде предан и грижовен, което прави силната ви връзка обект на завист за околните. Но за танго са нужни двама, нали, Телци? Не може да очаквате някой да свърши цялата работа, за да поддържа връзката, докато вие просто седите удобно отстрани. За да бъде една връзка успешна, и двете страни трябва да допринесат еднакво за нея, но вие се страхувате да правите каквато и да е корекция или компромис.

Вашето болно място в една връзка - да излезете от зоната си на комфорт и да се жертвате за отношенията си

Близнаци
Близнаци, това, което търсите, е филмова романтика. Ожесточена химия, интензивна страст, прекомерна проява на привързаност... Искате половинката ви да бъде тази, която ви разбира и обича по същия начин. Вие двамата трябва да се допълвате и винаги да сте в синхрон.

Това, което поставя връзката ви в опасност, е страхът ви от обвързване. Не искате да бъдете твърде сериозно ангажирани с един човек.

Вашето болно място в една връзка - да се обвържете с някого

Рак

Вие сте чувствителна душа и не трябва да е изненада, че търсите партньор, който ще бъде топъл и чувствителен към вас и вашите нужди. За вас идеалната половинка е някой, който ще бъде грижовен и внимателен. Той трябва да ценни чувствата ви и винаги да зачита нуждата ви от подкрепа и съпричастност.
Има обаче един проблем. Наистина ви притеснява, ако партньорът ви иска да ви опознае. Вие сте прибран в себе си човек, който държи емоциите си затворени, за да не бъдат наранени.

Вашето болно място в една връзка - Да бъдете уязвим и да отворите сърцето си

Лъв
Лъвове, вие не сте повърхностни хора, но и вие ще се съгласите, че добрият външен вид има значение за вас, когато търсите романтичен партньор. Вие сте перфекционисти и сте склонни да избирате най-секси изглеждащите и най-популярните хора покрай себе си. Дори няма да имате нищо против, ако партньорът ви има дълъг списък с обожатели. Това означава, че сте избрали истински победител. Искате да сте силна двойка и очаквате партньорът ви също да отговаря на вашата личност и стил.

Уловката е, че искате да сте равнопоставени, а не другият да ви превъзхожда. Ще се почувствате застрашени, ако партньорът ви е по-привлекателен от вас или има по-дълъг списък от ухажори от вашия и е по-добър чаровник от вас.

Вашето болно място в една връзка - да бъдете засенчени от половинката си

Дева
Вие цените културата и класата. Ще си паднете по човек с огромни познания, изтънчен вкус и богато наследство. Бихте искали да говорите с партньора си за всичко под слънцето и да се почувствате обогатени в неговата компания.

Няма да имате никакви притеснения да научите нещо от него, но никога няма да го толерирате, ако не ви чува за неща, които са важни за вас. Дори когато знае, че това, което казвате, не е правилно, той трябва да ви слуша.

Вашето болно място в една връзка - да бъдете пренебрегнат от половинката си.

Везни
Все още живеете в своя свят на мечтите, Везни. Не сте надраснали напълно детските си фантазии и все още търсите Чаровния принц или Пепеляшка. Вашата представа за романтика все още е доста млада, опирайки се най-вече на поезия, любовни песни и рози. Може би е добре, че животът все още не е свалил тези розови очила от очите ви, но, за съжаление, той не е такъв за всички.

Така че, когато се окажете с човек, който е имал повече житейски неприятности, детският ви ентусиазъм ще е в противоречие с неговия логичен и аналитичен подход. Нещо, което може да ви накара да изберете идеята си за романтика пред истинските отношения.

Вашето болно място в една връзка - да се откажете от идеята си за приказен романс

Скорпион
Очаквате пълна лоялност и преданост от партньора си. Ще бъдете готови да се отдадете напълно на него и да отвърнете на привързаността му. Искате солидна връзка, която ще се основава на доверие и вярност. Въпреки това трудно споделяте най-съкровените си чувства и тайни с половинката си. Винаги нещо ви пречи да се отворите и когато сте дълбоко погълнати в мислите си, изглеждате на километри далеч от другия. Когато той ви помоли да споделите мислите и чувствата си, усещате досада и натискате спирачките на отношенията.

Вашето болно място в една връзка - да излезете от черупката си и да споделите чувствата си

Стрелец
Малко сте непредсказуеми, когато става въпрос за избор на партньор. Ще харесате някого, който ще бъде открит с вас, ще споделя всеки малък детайл за деня си и вие бихте направили същото. Но вие ще избягвате всякакви задълбочени разговори относно бъдещето на връзката ви, как се чувствате един към друг или какво означавате един за друг. Всеки път, когато някой започне диалог с вас по тези теми, вие чувствате, че сте хванати в капана на отношенията, и решавате да прекратите нещата преждевременно.

Вашето болно място в една връзка - да се справите с емоциите и да говорите за тях

Козирог

Искате любовта да ви намери и това е напълно чудесно, но как ще се случи това, ако продължавате да давате приоритет на работата си, приятелите си, а себе си оставяте на заден план? И когато все пак намерите партньор, вие го държите на резервната скамейка поради натоварения си график. Така че, когато връзката ви се разпадне, нямате кого да обвинявате освен себе си.

Вашето болно място в една връзка - да дадете приоритет на романтиката пред личните си нужди

Водолей

Вие сте малко надменни. Искате всичко да е според вашите изисквания и това се простира до предпочитанията ви към романтични партньори. Очаквате те да се погрижат за вашите нужди и никога да не мислят за своите. Те трябва да са на разположение през цялото време и да ви вървят по гайдата.

Изненадващо е, че потръпвате, като си помислите да направиш същото за него. Най-лошият ви кошмар е да живеете живота си според ритъма на някой друг. Дори когато искате той винаги да се съобразява с вас.

Вашето болно място в една връзка - да загубите надмощието

Риби
Вие сте сапиосексуални личности, които намират интелигентните и начетени хора за най-привлекателни сред себеподобните си. Дълбоките и вълнуващи душата разговори са не по-малко страстни от дълго целуване. Възхищавате се на партньора си, но това не означава, че той може да ви подцени или да ви накара да се чувствате непълноценни по някакъв начин. В момента, в който любимият ви прибегне до тази стъпка в отношенията, вие се сбогувате с него завинаги.

Вашето болно място в една връзка - да се почувствате унизени от партньора си

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/