Съпругата на Шумахер Корина - като затворник от 10 години

27 March 2023
24 часа
Корина и Михаел Шумахер КАДЪР: Инстаграм/michaelandcorinna
Корина и Михаел Шумахер КАДЪР: Инстаграм/michaelandcorinna

Съпругата на Михаел Шумахер - Корина - е като затворник през последните 10 години, докато неуморно опитва да опази в тайна здравословното състояние на седемкратния световен шампион във Формула 1. Това обяви Еди Джордан, който даде път на германеца в най-авторитетните автомобилни серии.

Корина, определяна като ангел-пазител, прави всичко по силите си, за да съхрани уединението на своя съпруг. Той продължава да се възстановява от ужасяващия инцидент при каране на ски преди 10 години.

54-годишната г-жа Шумахер рядко говори за своя любим и се грижи семейството да поддържа спокоен живот. Синът й Мик гради собствена кариера във Формула 1. А феновете правят постоянни опити да научат повече за състоянието на един от най-великите пилоти в историята.

В прочувствено интервю Еди Джордан, в чийто отбор Михаел дебютира през 1991 г., сподели, че постоянната битка са превърнали Корина в затворник. Той самият срещна категоричният й отказ да го допусне до болничното легло.

"Напълно я разбирам. Това е кошмарна ситуация за семейството. Мина цяло десетилетие и Корина не можеше да отиде на обяд, на парти или каквото и да е. Всеки иска да я пита как е Михаел, а тя едва ли желае да обяснява през минута."

Джордан допълни, че Корина е наложила серия от правила. "Тя е прекрасно момиче и я познавам още отпреди сватбата. В първите дни след инцидента тя отказа да ме пусне при него. И с право, защото твърде много хора настояваха за същото."

Шуми дебютира с болида на Джордан на 22 години в Гран при на Белгия. Самият отбор участва в 250 състезания и спечели 4 победи, пише bTV. 

Корина Шумахер рядко говори за Михаел. В интервю за документален филм на Нетфликс тя разкри, че съпругът й й липсва всеки ден. "Но не само на мен - също така на децата и всичките му приятели. Да, липсва ни, но още е тук. Различен е, но е тук и ни дава сила. Опитваме се да се поддържаме като семейство, както искаше самият Михаел. Той винаги ни е защитавал, сега е наш ред."

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)
Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/