Перфектната сродна душа за всяка зодия

02 March 2023
Тина Арнаудова

В търсенето на идеална сродна душа астрологията може да ни помогне изключително много. Като разгледаме по-отблизо нашите зодии, ние може да си изградим по-добра представа за типа личност, с която сме съвместими. В зависимост от нашата собствена зодиакална личност, има определени черти и качества, които всеки знак трябва да търси в своята потенциална идеална сродна душа.

Овен

Перфектната сродна душа за Овена трябва да е самоуверен човек, който може да се справи с предприемчивия му начин на живот
Потенциални сродни души: Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей

Овенът е амбициозен и предприемчив човек, който обича да живее живот на ръба. Хората от този знак не могат да си позволят да бъдат задържани поради любов и се нуждаят от сродна душа, която да може да се справи с техния забързан начин на живот. Идеалната сродна душа за Овена е самоуверен човек, който е решителен и готов да поеме смели предизвикателства.

Телец


Перфектната сродна душа за Телеца трябва да е верен и романтичен човек, който ви обръща цялото си внимание
Потенциални сродни души: Рак, Дева, Козирог и Риби

Телецът цени лоялността и ще остане верен на партньора си до края на дните си. Но този специален човек трябва да отвърне с дълбоко чувство на ангажираност. Идеалният му партньор е надежден човек, който не си пада по игричките, защото Телецът няма време за подобни неща в живота си. Той обича романтичните половинки, които имат очи само за него и може да го накара да се чувства изключително специален.

Близнаци

Перфектната сродна душа за Близнаците трябва да е интелигентен човек с добро чувство за хумор и достатъчно различия в личността, за да ги заинтересува
Потенциални сродни души: Лъв, Везни, Овен и Водолей

Що се отнася до избора на партньор, Близнаците могат да бъдат придирчиви. Така че, ако се срещате с Близнаци, имате пълното право да се чувствате специални. Перфектната им сродна душа е човек с мозък и който може да оцени смешната страна на нещата. Разликите в личността са добре дошли, защото това гарантира, че връзката никога няма да бъде скучна за авантюристичните Близнаци.

Рак

Перфектната сродна душа за Рака трябва да е интуитивен, любвеобилен и чувствен човек със състрадателно сърце.
Потенциални сродни души: Телец, Дева, Скорпион и Риби

Раците са хора с големи, грижовни сърца и имат много обич, която да дарят на партньора си, но за да спечелите сърцето им, трябва да бъдете еднакво обичащи и отдаващи. Перфектната им сродна душа трябва да бъде достатъчно интелигентна, за да очарова ума им, а също и достатъчно състрадателна, за да се почувстват обгрижена и специална. Егоизмът не се справя добре с Раците, така че партньорите им трябва да бъдат съпричастни.

Лъв
Перфектната сродна душа за Лъва трябва да е някой, който е самоуверен, загадъчен и способен да го държи на нокти
Потенциални сродни души: Овен, Близнаци, Везни и Стрелец

Комбинацията от увереност и загадъчност е смъртоносна комбинация и Лъвовете не могат да не се влюбят безнадеждно в такива личности. Те се нуждаят от партньор, който с нетърпение очаква приключения и е достатъчно уверен, за да изследва непознатото. Този човек трябва да бъде и загадъчен, за да държи Лъвът примамен и да гадае какво може да последва.

Дева
Перфектната сродна душа за Девата трябва да е някой изискан, сложен, амбициозен и напълно отдаден
Потенциални сродни души: Телец, Рак, Скорпион и Козирог

Девата се нуждае от сродна душа, която е полирана, гладка и сложна като елегантна, скъпа бутилка френско вино. Но човекът до нея също така трябва да бъде мотивиран и амбициозен. Ако мързелува безцелно през целия ден изобщо не е добре дошъл в света на хората от този знак. Най-важното е, че Девите се нуждаят от партньор, който показва високо ниво на ангажираност към връзката..
Везни
Перфектната сродна душа за Везните трябва да е някой с тройна „заплаха” - красота, мозък и уверено отношение

Потенциални сродни души: Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей

Що се отнася до търсенето на перфектната сродна душа, Везните имат повишен стандарт и никога не се задоволяват с по-малко. Добрият външен вид, остър мозък и увереното отношение са някои от критичните неща, които Везните търсят в своите партньори. Везните се управляват от Венера и имат силен афинитет към естетиката, така че физическата красота е нещо, към което те се чувстват естествено привлечени. Представителите на този знак са умни и следователно са привлечени от интелигентните умове. Харесват увереността, защото търсят някого, който е сигурен какво иска и как да го постигне.

Скорпион
Перфектната сродна душа за Скорпиона трябва да е някой, който го предизвиква достатъчно и се храни от огъня му
Потенциални сродни души: Рак, Дева, Козирог и Риби

След като Скорпионите си паднат по някого, те го обичат безусловно. Чувствата им са дълбоки и страстни. Но този специален човек трябва да може да предизвика своя партньор Скорпион и да се захранва от неговата напрегнатост. Мечтаната сродна душа е човек, който има въображение и притежава дълбочина. Той трябва да мисли, но да не се разкрива наведнъж, а да е леко загадъчен. Скорпионите се чувстват привлечени, когато има интриги във връзката.

Стрелец
Перфектната сродна душа за Стрелеца трябва да е свободомислеща, освободена душа, която не иска да го „оправя“
Потенциални сродни души: Овен, Лъв, Везни, Водолей

Свободата и независимостта са много скъпи за Стрелеца. Хората от тази зодия не предпочитат партньори, които са прилепчиви и се държат прекалено притежателно. Тяхната перфектна зодиакална сродна душа е лекодушен, забавен човек с либерален подход към живота. Безкрайните правила и комбинации не са за Стрелците и определено не се нуждаят от някого, който иска да ги промени или поправи. Те си пасват добре с хора, които могат да им помогнат да израснат като личност, но не искат да отсекат крилете им.

Козирог
Перфектната сродна душа за Козирога трябва да е елегантна, стилна, завладяваща душа, която може да държи ума си ангажиран
Потенциални сродни души: Телец, Дева, Скорпион и Риби

Що се отнася до избора на любим и търсенето на сродната му душа, Козирогът изобщо не е придирчив човек. Всичко, което търси в потенциалната си душа близнак, е елегантност и стил и човек, който се гордее със себе си. Той също трябва да има интелигентен ум, който може да формира дълбока и смислена връзка с Козирога. Най-важните неща обаче, които търси, са лоялност и надеждност, защото той иска някого, на когото да може да разчитат по всяко време.

Водолей
Перфектната сродна душа за Водолея трябва да е някой с отдадена, но забавна личност, остроумно чувство за хумор и добри умения за готвене
Потенциални сродни души: Овен, Близнаци, Везни и Стрелец

Водолеите искат партньори, които са всеотдайни, но също така обичащи забавлението и винаги готови за лудо, вълнуващо приключение заедно. Те се чувстват безумно привлечени от хора с палаво чувство за хумор и бърз ум. Ако ги разсмивате и забавлявате, ще имате власт над тях и може да ги накарате да правят почти всичко. Тъй като Водолеите са големи чревоугодници, способността да готвите вкусни ястия е допълнителен бонус.

Риби
Перфектната сродна душа за Рибите трябва да е уверен и съпричастен човек с креативен ум, който може да се синхронизира с дължината на вълната им
Потенциални сродни души: Телец, Рак, Дева, Скорпион

Рибите имат собствен свят на мечтите, където живеят през повечето време и не приемат живота много сериозно. Перфектната зодиакална сродна душа за Риби е човек с прилично количество самочувствие и необуздан, креативен ум, който може да схване нелинейни идеи. Най-важното е, че Рибите се нуждаят от съпричастен човек, с когото могат да се свързват дълбоко и да общуват свободно.

Коментари

Няма коментари. Бъдете първия с коментар по темата.
Остави коментар:

Име:

Eл. поща:

Коментар:* (макс. 1000 знака)




Забранява се възпроизвеждането изцяло или отчасти на материали и публикации, без предварително съгласие на редакцията; чл.24 ал.1 т.5 от ЗАвПСП не се прилага; неразрешеното ползване е свързано със заплащане на компенсация от ползвателя за нарушено авторско право, чийто размер ще се определи от редакцията.

Съвет за електронни медии: Адрес: гр. София, бул. "Шипченски проход" 69, Тел: 02/ 9708810, E-mail: office@cem.bg, https://www.cem.bg/